pop3 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام کسی قالب فارسی استاندارد شده gravity را داره . اگر دارید ممنون میشم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز قالب مورد نظر شما از قالب های تجاری می باشد و طبق قوانین ، جومینا از این قالب ها پشتیبانی نمی کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من سایت رو نگاه کردم این قالب رایگان هست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام شرمنده ، مثل اینکه خوب دقت نکرده بودم... جناب pop3 ، سعی می کنم براتون آمادش کنم. موفق باشید و سربلند یا علی سلام جناب pop3 ، یه سوال : شما خودتون این قالب رو جایی نصبش کردین؟ من این قالب رو از سایت تولید کننده دانلودش کردم. ولی برخلاف گفته تولید کننده که این قالب قراره زبان های RTL رو پشتیبانی بکنه ، این طور نبود!!! لطفا خودتون این موضوع رو بررسی بکنید ، اگر قالب RTL رو پشتیبانی میکرد ، من بقیه قسمت هاش رو تاجایی که وقتم اجازه بده راست و ریس می کنم. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 اين قالب قبلا در جومينا منتشر شده بود و اگر جستجو كنيد خواهيد يافت ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر