Negar.yavar 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوستان ماژولی میشناسند که بشه باهاش یه لیست کشویی داشته باشه و مجموعه هایی که ساختیم رو نمایش بده، بعد کاربر که هر مجموعه رو که انتخاب کرد لیست مطالب رو نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما می تونید از ماژول سرچ موضوعی جومینا استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Negar.yavar 0 ارسال شده در مرداد 90 استفاده کردم آخه میدونید زیر هم میاد لیست هاش 3 قسمتش تو یه خط قرار نمیگیرن!!! چطوری میشه تغییرش بدم که تو یه خط قرار بگیرند؟ آیا میشه انتخاب بخش و انتخاب مطلب رو ازش حذف کرد؟ فقط مجموعه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مرداد 90 درسته سرچ موضوعی جومینا این کار رو میکنه البته نسخه نک کشویی هم داره که باید اون رو تهیه کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما باید کد سی اس اس رو تغییر بدید برای اینکار میتونید کدهای سایت جومینا رو ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Negar.yavar 0 ارسال شده در مرداد 90 اصلا این ماژول فایل css نداره که بخوام تغییر بدم من نمیدونم لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه شما رو راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Negar.yavar 0 ارسال شده در مرداد 90 من روی لوکالم نصب کردم ... نمیشه یکی از دوستان چیزی که مد نظرم است رو روی این ماژول اصلاح کنند لطفا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر