larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من کامپوننت نسخه 1.7 جوملا ایزی بلاگ EasyBlogرو نصب کردم همه جی درسته ولی وقتی مطلب ارسال میکنم این ارور میاد میخواستم راهنمایی کنید مشکل از کجاست Catchable fatal error: Object of class DateTimeZone could not be converted to string in /home/larsacity/domains/larsacity.com/public_html/libraries/joomla/factory.php on line 484 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام اون چیزی که از خطا مشخصه اینه که نمی تونه تاریخ مطالب رو تبدیل کنه نسخه افزونه ای که نصب کردید فارسی یا انگلیسی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 90 نه نسخه انگلیسی فقط من ترجمه کردم یعنی اگه زبان انگلیسی خودشو بزارم یعنی درست میشه ؟اینجام مطرح کردن ولی نمیدونم منظورشون جیه http://joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker/?action=TrackerItemEdit&tracker_item_id=24532اینم لینک دانلود فایل factory.php فکر کنم میگه تو line 484 مشکل هست دانلود فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز نسخه انگلیسی از تقویم میلادی استفاده می کنه جوملای شما فارسیه شما باید تقویم افزونه رو هم شمسی می کردین احتمالا مشکل از همینه فکر می کنم در باره تبدیل تقویم میلادی به شمسی در انجمن بحث شده جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر