manuel 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام و احترام به تمام دوستان من برای یکی از سایتام یه فرم ثبت سفارش می خوام که توش بشه برای هر محصول یه کد اختصاصی تعریف کرد ، که بعد از اینکه کاربر کد مورد نظرش رو وارد کرد ، محصول نمایش داده بشه ، هم چنین بتونه تعداد و سایز رو هم وارد کنه ... ممنون منتظر راهنمایی های گرم شما هستم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrabaria 1 ارسال شده در مرداد 90 با سلام و احترام به تمام دوستان من برای یکی از سایتام یه فرم ثبت سفارش می خوام که توش بشه برای هر محصول یه کد اختصاصی تعریف کرد ، که بعد از اینکه کاربر کد مورد نظرش رو وارد کرد ، محصول نمایش داده بشه ، هم چنین بتونه تعداد و سایز رو هم وارد کنه ... ممنون منتظر راهنمایی های گرم شما هستم :thankyou: سلام دوست عزیز شما باید کارت رو به یک برنامه نویس بدی چون کامپونت نداریم همچین کاری بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام با افزونه virtumart کار کردی؟ بخشی از نیازهای شما رو برطرف می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 اگر به صورت سفارشی بدی برات بنویسن بهتره من نمونه ای ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر