pop3 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من بسته gravity را نصب کردم ولی الان دو اخطار مواجه شدم در system info که writable نیست متاسفانه هاست ویندوزم متفاوت هست و نمی دونم چطور تغییر permission بدم . اگر لطف کنید اعلامم کنید تا من اطلاعات را ارسال کنم خصوصی صبح تا حالا درگیر این مسئله هستم ممنون میشم کمکم کنید Log Directory ($log_path) ./logs/ Unwritable Temp Directory ($tmp_path) ./tmp/ Unwritable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام نوع کنترل پنل هاستتون؟ در صورت امکان اطلاعات هاستتون رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در مرداد 90 اطلاعات را براتون ارسال کردمیه مشکلی که دیگه فکر کنم به permission مربوط باشه وقتی میزنم سایت به حال غیرفعال دربیاد میزنه An Error has occurred! Unable to open configuration.php file to write نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر