olding 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من یک قالب مثل بانک ملی یا بانک تات میخواهم کسی شبیه ان ها چیزی سراغ دارد بانک تات :http://www.tatbank.ir/Fa/ بانک ملی : http://www.bmi.ir/fa/default.aspx سوال بعدی من : ************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 اگه قالب بانک تات را می خواین می تونم براتون کپی کنم.اگه خواستید پ.خ بزنید تا قیمت را بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در مرداد 90 درباره قالب چی ؟ کسی نظری ندارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز شما می خواین پول خرج کنید یا نه؟ اگه نه که باید توی قالب های رایگان بگردید اگه بله به من پ.خ بدید تا عین قالب بانک ملی یا تات براتون در بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این دوبانک قالب های اختصاصی داند و طراح هایی دارند که نمی توان آن را توی هیچ ها پیدا کنی من نظرم این است که دونبالش هم نرو چون به نتیجه نمی رسی. موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در مرداد 90 من هم قالب مثل سایت تات سفارش داده بودم برای یه شرکت آتش نشانی ولی کسی نتواست طراحی کنه ! بعد هم 100 تومان پول بی زبون را ریختم دور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 من هم قالب مثل سایت تات سفارش داده بودم برای یه شرکت آتش نشانی ولی کسی نتواست طراحی کنه ! بعد هم 100 تومان پول بی زبون را ریختم دور با سلام این دوبانک قالب های اختصاصی داند و طراح هایی دارند که نمی توان آن را توی هیچ ها پیدا کنی من نظرم این است که دونبالش هم نرو چون به نتیجه نمی رسی. با سلام خداییش از شما که دارین تو جومینا فعالیت میکنید بعید هست این حرفها ! آخ این چی داره که نشه طراهیش کرد !!؟!! @ این چیه ! شما تو وب سایت های خارجی ،ایرانی .... از هر سایتی که خوشتون میاد بفرماید من براتون طراهیش کنم. موفق باشی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما به آقاي شمسي سفارش دهيد براتون طراحي ميكنه ! اتفاقا اين قالب ها راحت تر از بسياري ديگر از قالب ها هستند ! من تعجب ميكنم مگر شما به شخصي سفارش داده باشيد كه وارد نباشد و من هركسي رو كه قالب خواسته به دوستان جومينايي معرفي كردم ولي تا حالا كسي ناراضي نبوده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر