pop3 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من بسته شرکتی S5 Paradigm Shift را نصب کردم که پشتیبانی از rtl را داره اما به این شکل در اومده که منو ها درست نیست چطور درست راست چین میشه و اینکه جوملاش انگلیسیه چطور جوملاشو فارسی کنم ممنون میشم کمکم کنید اینم ادرس سایتی هست که روش نصب کردم نگاه کنید www.viraca.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز مشکل منو ها چی هست؟ اگر مشکل منو ها این هست که چینششون برعکس شده که مشکل بزرگی نیست...خیلی راحت تویه مدریت جوملا ، چینش رو برعکس بکنید. در مورد نصب زبان فارسی باید بگم ، شما می تونید پک زبان فارسی رو از سایت رسمی جوملا دانلود کنید و روی جوملا سایت خودتون نصبش بکنید. یا این که پوشه های زبان فارسی را از یک جوملای دیگه که زبان فارسی روش نصبه بردارید و در قسمت های مدیریت و کاربری جوملا کپی کنید. یعنی در آدرس های زیر : [align=left] JOOMLAROOT/language JOOMLAROOT/administrator/language [/align] لطفا در هر تاپیک فقط یک سوال رو مطرح کنید ، منم حواسم به این نکته نبود ، جواب رو که تایپ کردم دیگه دلم نیومد پاکش کنم.در غیر اینصورت جواب هر دو سوالتون رو نمی دادم. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز کجای مدیریت جوملا باید بر عکسش کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 قسمت مدیریت منو ---> گزینه های منو مورد نظر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر