وروجک 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام بچه ها.کسی اینقدر photo shop بلده که بگه چطور میشه چند ما عکس مربوط به یک صفحه رو به هم چسبوند و یک عکس بدست آورد؟ :exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام بچه ها.کسی اینقدر photo shop بلده که بگه چطور میشه چند ما عکس مربوط به یک صفحه رو به هم چسبوند و یک عکس بدست آورد؟ :exclamation: سلام دوست من : متوجه منظورتون نمی شم ؟ اینجا مکان مناسبی هست برای مطرح کردن این سوال ؟ به نظر شما سوال شما ربطی به مشکلات جوملا داره ؟ یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma_pedram 0 ارسال شده در مرداد 90 آقا من می تونم کمکتون کنم اما فتوشاپ مثل سایت نیست که بشه از نوشته یاد داد من می تونم کار رو براتون با کمال انجام بدم اما آقای پارسا جوملا بدون فتوشاپ معنی دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 ايشون احتمالا منظورشون چسباندن تصاوير هدر قالب براي ويرايش يا استفاده از تصوير است ! اگر مشكلتون در اين زمينه است بيان كنيد چون تغيير و ويرايش هدر يا قسمت هاي مختلف قالب راه هاي راحت تري هم دارد كه ممكن است دوستان كمكتون كنند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وروجک 0 ارسال شده در مرداد 90 بچه ها ممنون از توجهتون.من تا حالا هدر رو عوض نکردم ا ول چند تا عکس مربوط به یک مکان هست که باید در کنار هم قرار بگیره و بعد به عنوان هدر روش کار بشه .اصلا میشه این کار رو با photoshop انجام داد ؟ آقا مهدی جون گیر افتاده بودم و این تنها سایتیه که رسما توش عضو شدم .جون متوجه شدم اعضای این انجمن واقعا اطلاعات درستی دارن و از آموزش اون دریغ نمیکنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 آقا مهدی جون گیر افتاده بودم و این تنها سایتیه که رسما توش عضو شدم .جون متوجه شدم اعضای این انجمن واقعا اطلاعات درستی دارن و از آموزش اون دریغ نمیکنن. دوست عزیز سلام : باشه . یا دمو بزار یا تصاویرتو بده سریع برات درست کنم . البته کمی راجع بهش توضیح بده که دقیقا چی می خوای و موضوع طرحش چیه ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر