ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان عزيز . يكي از قالب هاي جومينا را دانلود كردم و و نصب كردم روي سايت ولي نميدونم چرا پايين صفحه را اسكرول مي اندازه ؟ مشكل از كجاست ؟ به كدو م كد و كدوم فايل بايد مراجعه كنم كه مشكل رفع بشه؟ http://www.madadkari.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در مرداد 90 فکر می کنم شما از یک اسلایدر به نام nivo استفاده کردید که می تواند مشکل از این اسلایدر باشد . اسلایدررا غیر فعال کنید ببینید مشکل حل می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam_shamseh 0 ارسال شده در مرداد 90 من احتمال مي دم كه توي قالب در قسمت body تگ direction:rtl; شايد به كار رفته باشه و اين مشكل به وجود اومده باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 موردي كه جناب سميع عادل گفتند انجام دهيد براي اسكرول صفحه و تست كنيد و همچنين موردي كه من به نظرم ميرسد لينك هاي كل قالب هم بايد زيرخط دار نباشند چون يك خط هم وسط اسلايدشو كه مربوط به تنظيمات سي اس اس مي باشد افتاده است ! البته ميتوانيد عرض اسلايدشو هم كمي كمتر كنيد و تست كنيد ! من براي راحتي شما كدهاي لازم رو قرار ميدم و ميتوانيد با كپي كردن اين كدها به انتهاي فايل سي اس اس قالب مشكل را حل كنيد و ديگر خطي كه وسط اسلايدشو در زماني موس روي آن قرار ميگيرد مي افتد نمايش داده نميشود ! a, a:link, a:hover, a:visited { text-decoration: none; } البته اين كدها اسكرول رو حل نميكنه و فقط اون خط كه نماي اسلايدشو را خراب ميكنه رو حذف ميكنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 حق با شما بود دوست من ، اسلايد شو را كه حذف كردم مشكل حل شد ، ولي چطور مي تونم اين مشكل را برطرف كنم كه با همين اسلايد شو كار كنه؟ فکر می کنم شما از یک اسلایدر به نام nivo استفاده کردید که می تواند مشکل از این اسلایدر باشد . اسلایدررا غیر فعال کنید ببینید مشکل حل می شود ؟ و لي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 از دوستان كسي هنوز به اين مشكل من پي نبرده ؟ راه حلي ندارين ؟ اين اسكرول را چه طوري حذف كنم ؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام کافیه کد زیر رو در خط 285 فایل template.css قالب جایگزین کنید: .art-sheet { cursor: auto; overflow:hidden; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر