delshad1522 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام . از اساتید عزیز میخوام یه اگه ممکنه سری به www.90graphic.com/url] بزنن . این قالب با موزیلا هیچ مشکلی نداره ولی با IE تستش کنید بدجوری قاتی میکنه . من خودم بلد نیستم درستش کنم . تو رو خدا اگه کسی میدوونه کمک کنه تا قالب رو براش بزارم یا یوزر پسورد سایتمو بهش بدم تا برام درست کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام سایت شما را دیدم ،همینطوری هم فالب شما با فایر فاکس هم مشکل داره مخصوصا در قسمت منو های باز شوند . برای حل این مشکل قالب از اول باید فارسی سازی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pofaki 0 ارسال شده در دی 89 دقیقا من هم از این مشکلات پیدا میکنم. ولی آقای تهرانی توی انجمنها بحث طوری بود که یک فایل سی اس اس باید برای قالب ایجاد بشه میشه یه کم توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در دی 89 سلام من با فایر فاکس ، اپرا ، اکسپلورر مروگر تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت فقط منوی بالا در همه مروگر ها خوب فارسی سازی نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام اینطور که من دیدم ظاهرا سه جاش مشکل داره : 1. منو های بالا 2.منوی اصلی (تصویر گلوله ای شکل باید به سمت راست متن بره) 3. قسمت تب ساز هم راستچین نشده. 4. قسمت منوی پائینی سایت (ارتباط با ما و درباره ما) عکس فلش ها باید برعکس بشه برا حل مشکل لینک دانلود قالبتون یا حداقل فایل css اون رو قرار بدید البته مشکلات ذکر شده مربوط به فارسی سازی قالبه و به مرورگرا ربطی نداره راستی بعضی از قسمت ها هم (مثله منو اصلی و آمار بازدیدکنندگان) با ie8 مشکل داره یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام قسمت طرح های تبلیغاتی با IE8 مشکل داره! و قالب شما تجاری است و توسط جومینا پشتیبانی نمیشه! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 دقیقا من هم از این مشکلات پیدا میکنم. ولی آقای تهرانی توی انجمنها بحث طوری بود که یک فایل سی اس اس باید برای قالب ایجاد بشه میشه یه کم توضیح بدین با سلام امون از دست این IE در مورد این مشکلات در انجمن بحث هایی شده و اگر جستجو کنید مفید خواهد بود ...از جمله: http://forum.joomina.ir/thread-54.html این لینک رو هم ببینید بد نیست: http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-ie موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام قالب سایت ما هم ظاهرا مشگل داره با اینترنت اکسپلورر البته یا ورژن 6 امتحان کردم که ماژولها خیلی جابه جا بودن اما در نسخه 7 جابه جایی خیلی کم بود که البته اگر نباشه بهتر هست دوستان ممنون میشم کسی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز پست بالا را مطالعه فرمایید 7 http://forum.joomina.ir/thread-54.html زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر