mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من به یک خبرخوان نیاز دارم که علاوه بر درج خبر ها در موقعیت سایت مطالب رو نیز در بخشی از سایت کپی کنه که تو سیستم من بمونه اتوماتیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز قبل از ارسال پست شما اول جستجو کنید! قبلا در این باره در انجمن بحث شده در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 میدونم مهندس قبلا دیده بودمش اما الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم شرمنده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دشمنتون شرمنده شما برای پیدا کردن موردی در انجمن باید از جستجوی پیشرفته که در بالای صفحه هست استفاده کنید کافی بود شما "rss" رو جستجو کنید! لینک : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=2db9ff9e81fd70628f6677d8011b2abe&sortby=lastpost&order=desc در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر