maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من در حال بروز رسانی سایتم هستم و می خوام 1 امکان جدید به سایتم اضافه کنم و اون بخش نیازمندیها است! که بتونم در چند ستون تبلیغات رو نشون بدم چیزی مثل سایت ایستگاه مازول یا کامپونتی هست که بتونه این کار رو انجام بده؟ فارسی و غیر تجاری باشه که عالی ترم میشه!! :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای درج تبلیغات افزونه های بسیاری خوبی در انجمن موجوده کافیه کمی جستجو کنید موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام برای درج تبلیغات افزونه های بسیاری خوبی در انجمن موجوده کافیه کمی جستجو کنید موفق باشی دوست عزیز من در سایت گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگر امکانش هست لینک اون مباحث رو بزارید تا بتونم به اون مطالب دسترسی داشته باشم با تشکر از شما و راهنمایی هایتون:thankyou: سلام برای درج تبلیغات افزونه های بسیاری خوبی در انجمن موجوده کافیه کمی جستجو کنید موفق باشی دوست عزیز من در سایت گشتم اما چیزی پیدا نکردم اگر امکانش هست لینک اون مباحث رو بزارید تا بتونم به اون مطالب دسترسی داشته باشم با تشکر از شما و راهنمایی هایتون:thankyou: دوست عزیز 1 نکته دیگه اینکه من تبلیغاتی دقیقاً مثل ایستگاه می خوام ؟ چند ستونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام معمولا افزونه های آگهی به صورت چند ستونه میشن شما در انجمن جستجو کنید افزونه Adsmanager در انجمن به صورت فارسی شده وجود داره که یکی از بهترین افزونه های تبلیغات برای جوملا هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 میشه راهنمایی کنید و آموزش تغییرات در افزونه Adsmanager رو بگید تا تبدیل بشه به ظاهری مثل سایت ایستگاه؟ اخه الان در هر سطر فقط یک تبلیغ قرار میگیره !! من میخوام فقط 1 عکس نشون بده و 1 توضیح کوتاه همین و بعد از کلیک بره متن کامل!!! چطور باید این کار رو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدی لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر