abcp30 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من دنبال یه افزونه میگردم که بشه با اون یه نظر سنجی خوب و راحت راه اندازی کنم الان من از AcePolls استفاده می کنم اما نمی دونم چرا وقتی که روی دکمه کلیک می کنم دو دقیقه یا بیشتر طول می کشه یه مشکل دیگه هست که یکم مهمه و اون اینه که چطور می شه نتایج نظر سنجی را تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز تو این لینک هر جور افزونه نظرسنجی بخوای هست اونم به صورت رایگان http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/265830 موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abcp30 0 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر از combile جان من لینک رو دیدم اما افزونه ای پیدا نکردم که بشه نتایج نظر سنجی را تغییر داد اگه ممکنه آقایون و مهندسا افزونه ای با این ویژگی معرفی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام خواهش می کنم وظیفه بود ببخشید میشه توضیح بدی منظورت از تغییر نتایج نظر سنجی چیه؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟؟ مگه نتایج نظرسنجی نیاز به تغییر دارن!!!!!!!!!!!!!!:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر