Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 با سلام. من می خواهم وقتی که یک ماژول مثلا ماژول سمت چپ و یا راست وجود نداره ، مطالب کشیده شود و جای آن ها را پر کند. باید از چه کدی استفاده کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما آقای مانیان به این مورد نمیشه در یک پست جواب داد مطلب خیلی طولانی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز تا جایی که من می دونم کدی که مخصوص این کار باشه وجود نداره. روشی که من برای این کار استفاده می کنم(احتمالا بقیه هم همین طور) اینه که وجود ماژول در پوزیشن ها و ستون ها رو چک می کنم ، بعد براساس این که کدام ستون ها در صفحه باید نمایش داده بشه ، عرض ستون ها تنظیم می کنم. این هم نمونه ای کدها : اگر هنوز هم سوالی دارید من در خدمتتون هستم. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 ممنون آقا رضا و آقای تهرانی. میشه بگید این کدی که نوشتید چی میگه؟در کد در فایل index.php هست؟ کتابی ، آموزش تصویری یا چیزی برای یادگرفتن این کد ها وجود دارد؟ برای یاد گرفتن این کد ها باید چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام این تابع مربوط به یکی از کلاس های هسته جوملا هست که فعال بودن یا نبودن ماژول رو بررسی میکنه و در فایل index.php قالب های حرفه ای وجود داره و شما در طراحی قالب نیز میتونید از این کد استفاده کنید. نگاه کنید این کد میگه وقتی شما موقعیت ماژولی رو مثلا به اسم "right" چیزی قرار نمیدید کدهای بین تگ نشون داده نشه مثلا این کد: <?php if($this->countModules('banner')): ?> <?php endif ?> میگه وقتی ماژولی در موقعیت banner قرار نمیگیره دیگه تگ های بین کد رو نشون نده. امیدوارم متوجه شده باشید اگر هم نشدید باید کمی خودتون بیشتر روش فکر کنید چون دیگه توضیح بیشتر نداره. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 من مفهوم این کد ها را می دانم. خط اول که میگه اگر این موقعیت فعال نبود،نمایش ندهد. خط دوم هم که موقعیت banner هست. خط سوم و پنجم هم که کد نمایش این موقعیت هست. این کدی که شما دادید اگر به جای banner ، left باشد ، دیگر left نمایش داده نمی شود. حالا مطالب کشیده می شود و جای آن را پر می کند؟ اندازه موقعیت ها را باید در فایل index.php یا css قرار دهم؟ لطفا یک فایل که در آن این کار شده است را بگذارید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 این عمل بستگی به سی اس اس نویسی شما داره یعنی با این کد دیگه کد left نمایش داده نمیشه و این ستون دیگه در نمایش نمیاد و شما باید جوری کدنویسی کنید که وقتی left نباشه ، content بیاد و پر کنه جاشو شما میتونید از عرض درصدی هم استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 و شما باید جوری کدنویسی کنید که وقتی left نباشه ، content بیاد و پر کنه جاشو شما میتونید از عرض درصدی هم استفاده کنید. در پناه حق... کد خاصی باید به موقعیت content اضافه کنم؟یا موقعیت left و یا right ؟ میشه بگید چه کدی باید به css اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 لطفا بگید که تو سی اس اس باید چی بنویسم تا کارم حل بشه. من یکم سی اس اس بلدم.(در حد یک کتاب) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام این بحث به css مربوط نمیشه ! {اصل ماجرا } باید php بلد باشید. / پست 3 رو با دقت بخونید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 ممنون. آقای مرادی گفته که باید جوری کد نویسی کنید که و قتی مثلا left نیست ، content بیاد و جاشو پر کنه. میشه بگید چه جوری؟ لطفا اگر آموزش درجایی قبلا بوده است ، لینکش را بدهید. با تشکر.حالا من چگونه می توانم این کار را یاد بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر