mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 من الان نامه ای رو به کاربرم ارسال میکنم اما معلوم نیست این نامه به کجا میره یعنی کاربر من از کجا بدونه براش نامه خصوصی اومده از سیستم خود جوملا 1.5 برای نامه استفاده میکنم میخوام یه کامپوننت خوب بهم معرفی کنید جستجو هم کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام نامه ای که شما می فرستید به ایمیل کاربر میره دوست عزیز موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 میشه برای پیغام خصوصی در سیستم جوملا کاری کرد؟ که نامه من در خود سایت قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام بله میشه کامپوننت داره توجومینا یه نمونش هس که البته مخصوص اعضاس ولی به اینجا هم سر بزنید : http://extensions.joomla.org/search?q=Message :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما میتونید از افزونه com_uddeim استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر