mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان دیروز تا حالا قسمت مدیریت مطالب رو که کلیک می کنم این ارور رو میده " DB function failed with error number 126 Incorrect key file for table '/tmp/#sql_772b_0.MYI'; try to repair it SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.title AS name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM jos_content AS c LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = c.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = c.sectionid LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN jos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN jos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state != -2 ORDER BY section_name , section_name, cc.title, c.ordering LIMIT 0, 20 " لازم به ذکر است که مقالات بیش از 12000 تا شده اما فضای کافی روی هاست وجود داره . ممنون اگر بررسی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام جداول دیتابیس تون مشکل پیدا کرده یه بار repair کنید بک آپ فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 90 ریپیر و اپتیمایز هم کار ساز نشد :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام با ادمین سرورتون تماس بگیرید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام با ادمین سرورتون تماس بگیرید... سلامت باشید با مدیر سرور هم تماس گرفتم چیزی پیدا نکرد متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام اولین پیشنهاد تست یک جوملا جدید در یک پوشه از هاست هست تا ببینید که سایت به درستی عمل میکنه یا نه بعد اگه درست بود شما باید طبق گفته دوستان از repair استفاده کنید شما برید و داده های جدول jos_session رو هم کامل پاک کنید(خود جدول نه!! بلکه اطلاعات ذخیره شده!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوست عزیز وارد phpmyadmin شوید و دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید بعد جدول "jos_content" رو انتخاب کنید به پایین صفحه رفته و بعد در جعبه انتخاب منو "Repair" رو انتخاب و روی GO کلیک کنید . مشکل حل خواهد شد.:cool: موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مرداد 90 عرض کنم یه 10 باری ریپیر کردم یه 10 باری اپتیمایز جواب نداد. یک جوملا جدید نصب کردم که درست عمل می کرد و سالم بود. تیبل jos_session رو هم clear کردم باز کار نکرد. تیبل jos_content رو با 12 هزار تا مقالش clear کردم کار افتاد! این یعنی اینکه هر بلایی هست تو این تیبل هست متاسفانه که مشکل ما هم همین هست. :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز پس احتمالا مشکل از مطالب شما هست شما باید یکی یکی مطالب خودتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل از کدوم هست. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام تیبل jos_content رو با 12 هزار تا مقالش clear کردم کار افتاد! کار افتاد یعنی چی ؟! Clear کردین ! من گفتم "Repair" این ها با هم خیلی فرق دارند !!!! شما باید یکی یکی مطالب خودتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل از کدوم هست. راه کار جالبی نیست ! بخصوص برا کسی که مقالاتش زیاده !. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 نقل قول :شما باید یکی یکی مطالب خودتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل از کدوم هست. راه کار جالبی نیست ! بخصوص برا کسی که مقالاتش زیاده !. سعید جان میدونم مقالاتش زیاد و حرف شما برای مقالات زیاد درسته ولی چون اخیرا به این مشکل برخوردن احتمال داره از آخرین مطالب ارسالی سایت باشه. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر