computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به همه دوستان : دوستان زمانی که کاربری عضو سایت میشه و می خواهد با حساب کاربری خود وارد سایت شود با پیغام خطای زیر مواجه می شه : دلیل چه چیزی می تونه باشه ؟ من از کامپوننت سوال و پاسخ جومینا استفاده می خواستم بکنم . که کاربران سوال بپرسن و جوابشون رو بگیرن . اما می گه حتما باید عضو باشن . خوب عضویتم که اینجوری شده . لطفا راهنمایی بفرمائید ! یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام مهدی جان تنظمیات ssl رو در تنظیمات کلی سایت دستکاری کردی؟ سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 با سلام مهدی جان تنظمیات ssl رو در تنظیمات کلی سایت دستکاری کردی؟ سربلند باشید سلام مجتبی جان . نماز روزه ها قبول درگاه حق . نه مجتبی جان دست نزدم . این یکی از سایت های قدیمیه که درست کردم الان گفتن یک چیزی بهش اضافه کنم اما اینجوری میشه . کجا باید تنظیماتش رو چک کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 مهدی جان فقط موقع ورود مشکل دارید؟ از افزونه یا تغییراتی که مربوط به ssl بشه استفاده نکردید؟ این تاپیک رو هم مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-1723.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 مهدی جان فقط موقع ورود مشکل دارید؟ از افزونه یا تغییراتی که مربوط به ssl بشه استفاده نکردید؟ این تاپیک رو هم مشاهده کنید: http://forum.joomina.ir/thread-1723.html موفق باشید بله تنها زمان ورود . مجتبی جان من هیچ افزونه ای نصب نکردم که تنظیمات ssl رو تغییر بدهد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به تازگی این مشکل ایجاد شده؟ این پیام خطا مربوطه به ssl هستش پس حتما فعاله که این ارور میده در تنظیمات ماژول ورود سمت چپ تنظیمات ssl روی صرفنظر هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام به تازگی این مشکل ایجاد شده؟ این پیام خطا مربوطه به ssl هستش پس حتما فعاله که این ارور میده در تنظیمات ماژول ورود سمت چپ تنظیمات ssl روی صرفنظر هست؟ سلام دوست من : کجا منظورتون هست ؟ من زبان سایتم فارسی نیست هیچوقت عادت ندارم . حالا کجا باید برم ؟ دوست عزیز ssl من رو صفر تنظیم شده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر