3hsan 0 ارسال شده در تیر 89 سلام خسته نباشید من یکی از قالب های فارسی شده جوملا رو که مدل A بود در همین انجمن دانلود کردم و ریختم رو هاستم که جوملا 1.5 نصب کردم.و قالب های انگلیسی رو که میریزم مطالب سایت باهاش مشکلی نداره ولی چون فارسی نشده کمی ایراداتی داره از قبیل منوی راست که چپ هست به دلیل انگلیسی بودنش و ... و حالا این قالب رو joomina_sweet_rtl_template که میزنم پیش فرض بشه مطالب رو درهم نشون میده !! مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 هیچی مشکل احتمالا از اندازه عکس ها است . 90 درصد شما دارید جوملا جومفا را استفاده میکنید . در این جوملا در صفحه اول تصاویر قرار دارد که بیشتر از حد استاندارد است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abas_too 0 ارسال شده در آذر 89 سلام من جدید جوملا آخرین ورژن رو نصب کردم درقالبهای شما مثل تابنک خوب چیده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز از کدام نسخه استفاده می کنید؟ فقط با قالبهای جومینا این مشکل رو دارید!!!؟ آدرس سایتتون؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز مطالب سایت شما از جای دیگه کپی نشده اگه میتونید آدرس سایت را ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر