امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 این قالب به مناسب ماه مبارک رمضان منتشر میشود . طراحی گرافیکی قالب دوست عزیزم آقای مهدی بختیاری مدیر سایت رفاقت میباشند خود من هم این قالب را تبدیل نموده ام . در طراحی قالب رمضان سبز سبک بودن قالب بسیار مد نظر بوده است چرا که قالب کلا گرافیکی است و در زمان تبدیل باید در تکنیکهایی را در نظر میگرفتیم که نا آنجا که ممکن است قالب سبک تبدیل شود . تکنولوژی استفاده شده در تبدیل قایل بر اساس تکنولوژی دایو میباشد و با مرورگر های مختلف هم تنظیم شده است . برای موقعیت login میباید از ماژول ورود دکمه ای استفاده شود و همچنین موقعیت های slideshow و user1 هم شرطی است یعنی در صورتی که حداقل یک ماژول در آن فعال نباشد نمایش داده نمیشود . قالب طرح بندی زیبایی دارد و به عنوان یک قالب مناسبتی فکر میکنم شایسته باشد اسکرین شات : موقعیت های قالب : لینک دانلود قالب برای دانلود کلیک رمز فایل فشرده : www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام قالب زيباييه. ممنون. فقط اگه اون پايين هم سه تا موقعيت ماژول (مثلا user4, 5 , 6) ميداشت، خيلي خوب بود. در ضمن موقعيت breadcromb هم نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود ممنونم آقای مهندس معمولا قالب های مناسبتی موقعیت زیاد نمیخواد چون برای یک مدت محدوده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 سلام آره، درست ميفرماييد. ولي قالب مناسبتي رو هم ميشه گرافيكشو تغيير داد تا غير مناسبتي بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 منوهای بالا آبشاری نیستن ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 سلامآره، درست ميفرماييد. ولي قالب مناسبتي رو هم ميشه گرافيكشو تغيير داد تا غير مناسبتي بشه! مهندس جان خوب قرار نیست از قالب مناسبتی بشه بجای قالب عمومی استفاده بشهفایل تصحیح شد پستهای اضافی حذف شد منوهای بالا آبشاری نیستن ؟ خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 نمیشه منوهاش را زحمت بکشید و آبشاری بکنید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 من خودم یک راه یاد گرفتم که بشه به قالب منوی آبشاری اضافه کرد مثل منوی جومینا اما نمی دونم مدیران اجازه می دن یا نه؟!:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام نمیشه منوهاش را زحمت بکشید و آبشاری بکنید در پناه حق عزیز قالب مناسبتی هست ! / بی خیال چرا که فقط در بخش مربوطه / { آموزشهای طبقه بندی شده .} موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در مرداد 90 دست گلتون درد نکنه آقای تهرانی انشالا اونقدروقت داشته باشید که بتونید قالبهای بیشتری منتشر کنید آقای عصمتی عزیز مسلما اجازه میدن اجازه بگیرید و منتشر کنید ببینیم چه راهیه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام آموزش در بخش آموزشهای سطح بندی شده قرار گرفته است! / توسط جناب عصمتی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام چندتا سوال داشتم و ممنون میشم که راهنمایی کنید 1.برای منوهای موقعیت right کلاس ماژول چی باشه که مثل اسکرین شات باشه؟ 2.برای موقعیت لاگین از چه ماژولی استفده کنم ( میخام که با اندازه موقعیت با اندازه ماژول فیکس و رو هم دقیقا قرار بگیره) 3.و سوال آخر اینکه برای تغییر رنگ پس زمینه که سیز می باشد باید از کدام قسمت ویرایش انجام بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام 1-موقعیت راست کلاس نداره !!! اگه منو گذاشتین کلاس ماژول رو menu_ بگذارید 2 - می تونید از ماژول پاپ آپ لاگین که در جومینا منتشر شده استفاده کنید 3-هم باید کدهای سی اس اس رو عوض کنین هم باید رنگ عکس ها رو عوض کنین که خیلی زحمت داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنونم دوست عزیز برای گزینه اول عنوان منو رو داخل باکس نشون نمیده برای ماژول پاپ آپ هم بزرگتر از کادر پیش فرض قالب هست اگر راه حلی دارین ممنون میشم بشنوم بازم تشکر می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوباره ببینید من با استفاده از آموزش های تالار جومینا اومدم چنذتا گزینه به فیلدهای ثبت نام اضافه کردم ولی در قالب رمضان که دارم استفداه می کنم نمایش داده نمیشن ولی با دیگر قالب ها چه پیش فرض و چه قالب های دیگه مشکلی نداشت . لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوباره ببینید من با استفاده از آموزش های تالار جومینا اومدم چنذتا گزینه به فیلدهای ثبت نام اضافه کردم ولی در قالب رمضان که دارم استفداه می کنم نمایش داده نمیشن ولی با دیگر قالب ها چه پیش فرض و چه قالب های دیگه مشکلی نداشت . لطفا راهنمایی کنید برای اینکه این قالب یه پوشه داره به اسم html توش یه پوشه هست به نام com_user شما باید تغییراتتون رو اونجا اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 خیلی ممنون جناب دفاعی خب من آشنایی ندارم با کدها و درست طبق آموزش رفتم جلو . لطفا بگین در com_user در کدام پوشه بروم و کدام فایل را ویرایش کنم؟ درشمن الان در این قالب من قسمت منوی سمت راستم کادر عنوان نداره چرا؟(کلمه منوی اعضا در کادر نیست) اینم آدرس سایت: http://iransportmassage.ir/home.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 شما باید تو ماژول منوی مورد نظر کلاس ماژول رو وارد کنید _menu یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 کلاس ماژولی که گفتین رو زدم ولی ذزست نشد راستی برای سوال اولم جوابی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام در مورد سئوال اول خوب تو اون پوشه همون فایل های داخل هسته جوملا قرار داره شما همون روشی که تو آموزش گفته بود رو برای این فایل ها اعمال کن در مورد کلاس ماژول هم حتما اشتباه وارد کردی اول underline رو بزن یعنی _ بعد بنویس menu بین آندرلاین و منو هم نباید فاصله باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنونم آقای دفاعی پس برای فیلد ثبت نام هم باید فایل های داخل هسته جوملا رو تنظیم کنم و هم فایلهای داخل خود پوشه قالب رو؟ راستی این کلاس ماژول رو هم درست زدم ولی باور کنید تغییری ایجاد نمیشه . اگه راه دیگه ایی هست ممنون میشم بشنوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنون از قالب زیبا دوستان این قالب با ie مشکل داره بعضی صفحات رو کامل نشون میده و بعضی رو ناقص نمیدونم چرا اینجوریه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 لطفا دموی آنلاین بگذارید تا بررسی بشه با کدوم نسخه ie مشکل دارهمن الان یا ie6 هم دیدم هیچ مشکلی نداشت شما مطالب رو از داخل word مستقیم کپی کردید تو ادیتور جوملا و ارسال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pasar 0 ارسال شده در بهمن 90 بله من از داخل ورد مطالب رو کپی پیس کردم.یعنی مشکل اینه؟ تایپ کنم درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله مشکل از همین جا هست نیازی به تایپ نیست کافیه شما مطلب را از ورد کپی کنید به نت پد و از نت پد کپی کنید به ادیتور جوملا دیگه مشکلی پیش نخواهد آمد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر