pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام چطور میشه کاری کرد تا مطالب صفحه اول سایت در پنجره جدید باز بشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 من فکر میکنم شما نمایش در صفحه اول اون مطالب رو خاموش کنید و یک لینک در منو واسه اون تعریف کنید راحتترین راه باشه در غیر اینصورت بخواهید بطور اتوماتیک وقتی سایتتون باز میشه به صفحه جدیدی بره باید فایل index رو تغییر بدید بازم اساتید محترم بهتر میتونن راهنمایی کنن منتظر پاسخ انام باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 منظورتون رو درست متوجه نشدم. یعنی میخواهید وقتی کسی رو کلید ادامه مطلب کلیک می کنه ، اون در صفحه جدید باز بشه یا اینکه منو ها این طور باشن یا ...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 ببینید میخوام وقتی کاربر روی عنوان مطالب تو صفحه اول سایت کلیک میکنه اون مطالب تو پنجره جدید باز بشه میسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام تاجایی که من تویه اینترنت جستجو کردم ، افزونه ای برای این کار پیدا نکردم.البته بعید می دونم همچین افزونه ای وجود نداشته باشه. اما اگر من می خواستم این کار رو انجام بدم ، یک مقدار کد های جوملا رو دستکاری می کردم. برای این کار ، فایل زیر رو باز کنید : [align=left] YourJoomlaRoot\components\com_content\views\frontpage\tmpl\default_item.php [/align] این فایل ، الگویی هست که مطالب صفحه اصلی سایتتون براساس اون ساخته میشن. حالا در این فایل ، عبارت زیر رو جستجو کنید (تقریبا خط 16 میشه) item->readmore_link; ?>" target="_blank" class="contentpagetitle اینجوری خواسته شما تامین میشه. پیشنهاد می کنم اگر خواستید از این روش استفاده کنید ، حتما قبل از هر کاری از فایلی که میخواهید ویرایش کنید یک نسخه پشتیبانی کپی بگیرید تا در صورت بروز اشتباه از اون استفاده کنید. البته این روش روش فوق العاده امن و بیخطری هست و اصلا جای نگرانی وجود نداره. موفق و پیروز باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام من تمامی مطالب سایتم در افزونه های منتشر میشه این کار رو کردم اما جواب نداد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام من تمامی مطالب سایتم در افزونه های منتشر میشه + ببخشید معنی این حرف چیه؟ + درضمن ، آموزشی که من دادم برای کامپوننت نمایش محتوای جوملا هست ، نه هیچ افزونه دیگه ای... موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام مجدد یه نگاه بکنید متوجه میشید هیچ مطلبی در صفحه اول منتشر نمیشه ممنون میشم راه نمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام ببینید ، الان شما باید تویه کدهای افزونه دست ببرید تا بتونید به خواستتون برسید. اینجور که من بررسی کردم در صفحه اولتون از چندین افزونه متفاوت استفاده می کنید که لازمه که تک تکشون جداگانه ادیت بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در بهمن 90 جناب شکیبا ممنونم کدهای بالا رو انجام دادم دقیقا مثل همونا اما هنوز توی صقحه خودش باز میشه ؟ ضمنا بعد از contentpagetitle ادامه هم در کد وجوددارد گفتم شاید کمکی بکنه item->readmore_link; ?>"target="_blank" class="contentpagetitle <?php echo $this->escape($this->item->params->get( 'pageclass_sfx' )); ?>"> ببینین مشکلی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در بهمن 90 جناب شکیبا به اون فایل و دستور مورد نظر انجام نشد سه فایل رو باید در کانتن کامپوننت ویرایش کرد و همچنین اونا رو در مسیر html قالب کپی کرد اما مشکل اینه وقتی باز شدن در لینک جدید درست میشه عنوان مطالب خاصیت خودشون رو از دست میدن و هم نوع مطالب میشن چه باید کرد ؟ دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر