pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام. من وقتی عنوان مطلب رو به صورت پیوندی ( لینک ) قرار میدم و بعدش از تو سایت که روی عنوان مطلب کلیک میکنم پیغام زیر رو میده و مطلب رو باز نمیکنه ! یه صفحه سفید نشون میده با این پیغام : Illegal key characters in global data ترجمه اش میشه ( غیرقانونی از شخصیت های کلیدی در اطلاعات جهانی ) حالا باید چیکار کنم تا مشکل رفع بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام از پلاگین jhackguard استفاده می کنید؟ سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 بله از همین پلاگین استفاده میکنم ! یعنی باید غیر فعالش کنم؟ نمیشه کاریش کنم که اونم فعال باشه و این مشکل هم پیش نیاد؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 وقتی وارد مدیریت این پلاگین بشید یکسری پارامتر برای تنظیم داره که اونها رو بررسی کنید که با غیر فعال کردن پارامتری این مشکل رفع می شه یا خیر... سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر