mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام قبلا در ورژن 1.5 با کد زیر میشد موقعیت های قالب رو مشخص کرد ?tp=1 اما این کد در 1.6 جواب نمیده کسی اطلاعی داره با چه کدی من میتونم این کار رو بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام عمرانی 1 ارسال شده در مرداد 90 ابتدا باید این قابلیت رو فعال کنید در جوملا 1.6 در پیکر بندی کلی هست متاسفانه الان 1.6 نصب ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مرداد 90 یکی از دوستان زحمت بکشه نحوه این کار رو به من بگه که من امروز کار سایت رو تموم کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 90 اول به مسیر زیر در بخش مدیریت بروید : Administrator --> Template Manager -->Options در سربرگ Templates مقدار Preview Module Positions برابر Enable قرار دهید ، حالا مشابه جوملا 1.5 با اضافه کردن tp=1؟ به اخر ادرس سایت میتوانید تمامی موقعیت های قالب را ببینید و اگر در قسمت خاصی از سایت میخواهید از این قابلیت استفاده کنید باید از یک علامت & هم استفاده کنید به شکل زیر /index.php ..........&tp=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر