zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 من بعد از نصب acesef متوجه شدم که دیگه نمی تونم از طریق سایت ایمیلی ارسال کنم . ایمل های ثبت نامی هم دیگه ارسال نمیشن ؟ حتی فرم تماس با ما وب سایت هم دیگه ایمیلی نمی فرسته ، با این که پاکش کردم ولی هنوز این مشکل رو دارم . حالا می خوام بدونم مشکل از چیه ؟ از acesef از هاست یا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام عمرانی 1 ارسال شده در مرداد 90 بابت مشکلتون نمیتونم بهتون کمک کنم ... ولی پیشنهاد میکنم که حذف کن این افزونه رو و از sef خود جوملا استفاده کن من خیلی سر و کله زدم با این افزونه و افزونه های سف دیگه ولی به این نتیجه رسیدم که سف خود جوملا خیلی بهتر عمل میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 حالا عجیب تر اینه که با اینکه افزونه رو پاک هم کردم دیگه هیچ ایمیلی ارسال نمی کنه یا فرم ساز هم دیگه کار نمی کنن ؟ و از همه مهمتر نه موقع ثبت نام به کاربر ایمیل میزنه و حتی خبرنامه هم نمی فرسته . البته میزنه خبرنامه فرستاده شد یا ایمیل رسید ولی توی ایمیل چیزی نیست یا مثله اینکه نمی فرسته ؟ مشکل از هاسته یا ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام کاربران زیادی ازش استفاده می کنند، مشکلی که فرمودید رو بوجود نمیاره!!! افزونه asesef افزونه فوق العاده ای هست بشرطی که اونطور که باید بهش تسلط داشته باشیم و بتونیم باهاش کار کنیم. در واقع این افزونه مشکلی نداره یا اگر باشه این مشکل بیشتر از طرف ما بهش نسبت داده می شه و اون هم به خاطر نداشتن تسلط کافی خود ماست... بعد از حذف این افزونه شما فایل htaccess رو باید به حالت قبل از نصب این افزونه در بیارید... (ابتدا یک بک آپ از این فایل[htaccess.] که در حال حاضر دارید بگیرید و حذفش کنید و بعد فایل htaccess.txt رو از پک اصلی جوملا بردارید و در هاست در دایرکتوری که پک جوملای فعلی هست آپلود و به صورت زیر تغییر نام دهید: .htaccess کشتون رو هم حذف کنید... تست کنید که مشکل رفع شده یا خیر که اگر نشده بود با ادمین سرورتون تماس بگیرید... به هر حال بعیده این مشکل بواسطه این افزونه بوجود آمده باشه !!! سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 در واقع منم کاری نکردم فقط acesef رو نصب کردم بعدش که تست کردم دیدم هیچ ایمیلی نمی فرسته . حتی الآن که پاکش کردم بانک اطلاعاتی قبل هم روش ریختم بازم نمی فرسته و فرم هاش هیچ کدوم کار نمی کنن . هاست هم از جومینا گرفتم ، ممکنه مشکل از جومینا باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 افزونه رو بطور کامل حذف کردید؟(مدیریت - هاست - دیتابیس) با انجام مواردی که در پست قبلی عرض کردم مشکل پابرجاست!؟ (اگر بله با آقای تهرانی هم صحبت کنید) سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پیام عمرانی 1 ارسال شده در مرداد 90 این افزونه با برخی از کامپوننت ها بخوبی کار نمیکنه کافیه یک بار djcatalog رو تست کنید البته راه حل هایی داره ولی مستلزم پرداخت هزینه هست و هر چقدر هم که تسلط داشته باشید باز باید .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 الآن هم یک جوملای معمولی به این آدرس آزمایشی نصب کردم ولی بازم نه ایمیلش کار می کنه و نه ثبت نامش ایمیل می فرسته ؟ اگه می تونید یک تست کنید . www.doroodiran.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام تنظیمات ایمیل رو در تنظیمات کلی سربرگ سرور چک کنید درست باشه سعی کنید از جوملای تیم مامبولرن استفاده کنید با آقای تهرانی تماس بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز من براتون یک افزونه گذاشتم هم برای 1.5 هم برای 1.6و1.7 حداکانه تو فایل زیر هستش http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13123095231.zip این افزونه رو نصب کنید اجراش کنید بطور خودکار تداخلهایی که بین سایر افزونه ها هست برطرف میکنه فکر میکنم قبل از هر کاری یک با اینو امتحان کنید باید مشکلتونو حل کنه چون این افزونه مفیدی بنظر من بوده و سایرین هم به چنین مشکلاتی بعد از نصب افزونه های مختلف بخصوص seo ها برمیخوورن تو سایت جومینا آپ لود کردم تا سایرین هم استفاده کنن اگه مدیران سایت صلاح بدونن بعد از اینکه تستش کردن تو یک تاپیک جداگانه عنوان کنن تا قابل دسترسی برای همه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 خیلی عجیبه ایمیل هایی که دیروز زدم امروز رسیده یعنی با تاخیر ؟ آیا این ممکنه ؟ البته من فکر می کنم مشکل از سرور باشه چون تا چند روز پیش که سالم بود . ولی این سایت wwww.doroodiran.com روی این هاست که مال irdomain.com هست به هیچ عنوان کار نمی کنه ، نه فرم ثبت نام و نه هیچ چیز دیگه ، هیچ ایمیلی فرستاده نمی شه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 علت تاخیر در ارسال ایمیل مشکلات سرور است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز اگه مشکلتون حل شد اینجا اعلام کنید تا اگر سسایر دوستان مشکل مشابهی داشتند بتونند برای رفعش از این تاپیک بهره برن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام بله مشکل حل شد ، بیشتر این ایرادها بخاطر مشکل سرور بود و اختلالاتی بود که رخ داده بود و البته htaccess. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maihagroup 0 ارسال شده در مرداد 90 میشه بیشتر توضیح بدین ؟ کاری خاصی کردین که درست شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام نه ، فقط یک بار htaccess رو پاک کردم و دوباره ساختم و بیشتر مشکلات سرور بود که خود به خود رفع شد . ولی اگه مشکل داشتین یک بار هم acesef رو پاک کنید و دوباره نصب کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر