ali_lahijan 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دنبال یک فرم ثبت اطلاعات هستم که بعد از ثبت اطلاعات قابل جستجو باشه خیلی جستجو کردم ولی چنین چیزی پیدا نکردم کسی می تونه به من کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 سلام راستش من تاجایی که گشتم و دیدم همچین فرم سازی تویه اینترنت ندیدم. اما من یک ماژول برای RSForm PRO نوشتم که این امکان رو همراه با یک سری امکانات دیگه برای کاربر ایجاد میکنه. اگر خواستید، پیغام خصوصی بدید تا در مورد هزینه هاش با هم صحبت کنیم. موفق و پیروز باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مرداد 90 فرم ساز Breezing رو اگه به همراه xForms نصب كنين، ميتونين از اطلاعات ثبت شده توسط فرم ها، تو سايت خروجي بگيرين. فقط مشكلش اينه كه داده هايي كه خروجي ميگيره تو سرچ جوملا نمايش داده نميشه. يعني پلاگيني براي اين كار نداره. اگه اين مشكلش حل ميشد، به نظرم بهترين راه حل بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر