مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان امروز میخوام به مناسب ماه مبارک رمضان این قالب که با فتوشاپ طراحی کرده ام تقدیم کنم به همه دوستان فقط من نتونستم تبدیلش کنم این قالب فقط به صورت psd میباشد :thankyou: حجم : 2.32 mb لینک دانلود راستی دوستان نشد در آپلود سنتر جومینا دانلود کنم حجمش زیاد بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 واقعا طرح زیبایی هست ولی از رنگ سبز یک کم زیاد استفاده شده است.به نظرم میاد پائین قالبت جای کار بیشتر داره موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 دست گلت درد نکنه مهدی جان :thankyou: قالب قشنگیه اما رنگ سبز یاد استفاده شده من میگم که کمی هم رنگ آبی استفاده کن اجرت با حضرت حق موفق باشی در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 جای خالی طراحی مذهبی تویه قالب ها خیلی محسوسه ، دستت درد نکنه ، کار قشنگی شده.فقط چند تا نکته هم به ذهن من میرسه : + بنظرم میرسه که هدر قالب تویه مونیتور های واید خیلی جالب در نیاد و اون روبان نارنجی رنگ ناگهانی تموم بشه(در چپ و راست قالب). + (اینی که میگم نظر منه ، شاید بقیه دوستان نظر متفاوتی داشته باشن)موقعیتی که توش عبارت "ام بی تری" رو نوشتی رو یک نیگاهی بنداز ، فکر می کنم مدیر سایت برای قرار دادن ماژول تویه اون مشکل پیدا کنه ، فکر می کنم ماژولی به این بزرگی تویه هر سایتی کاربرد نداشته باشه. + یه مشکل دیگه همون رنگه که دوستان هم اشاره کردند ، ببینید ، شما اگر بخواهید خروجی واقعی این قالب رو از نظر رنگبندی ببینید ، باید اون موقعیتی که در بالا اشاره کردم رو حذف شده فرض کنید ، چون در حال حاضر ، یه بخشی از رنگ و بوی کار با همون عبارت "ام بی تری و طراحی و اون قلموی نقاشی" داره تامین میشه ، اگه اون رو ندیده بگیرید ، قالب از نظر رنگی نیاز به اصلاحاتی پیدا میکنه. باز هم ازتون بابات این کار ارزندتون سپاس گذارم راستش فعلا خیلی سرم شلوغه ، اگر نه ، افتخار می کردم که بتونم این قالب رو به قالب جوملا تبدیل کنم. موفق و پیروز باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درو بر شما طاعات قبول آقا مهدی اگر اجازه بدی یکم psd را تغییر بدم تبدیلش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 90 سلام از همه دوستان ممنون از نظراتی که ارسال کردید کار به خاطر اینکه زیاد عجله ای بود به این خاطر امیر جان قبول کردند تغییرات لازم رو روی قالب اعمال کنند ممنون از امیر عزیز امیر جان شما که استاد راستی من بعضی از جاها رو ( هدر و ..) merge کرده بودم پس فایل رو دوباره آپلود میکنم لینک دانلود :thankyou: از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 تبدیلش شروع شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان لینک دانلود ها حذف شدند :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 خوب عزیز من چرا حذف کردی ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما طاعات قبول این هم از قولی که دادم . میتونید تبدیل شده قالب را از لینک زیر دانلود نمایید http://forum.joomina.ir/thread-5727-post-32045.html#pid32045 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر