Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 با سلام. میهن وب هاست سایت من را ساسپند کرد.دلیلش هم استفاده ی زیاد از cpu را ارائه کرد. من روی این هاست دو سایت از جوملا و 1 سایت از پی سی رنک دارم. از افزونه آمار سایت جومینا هم که به تازگی از جومینا منتشر شده هست استفاده می کنم. به نظر شما ساسپند شدن سایت من ربطی به افزونه ای که گفتم دارد و یا نه؟ به نظر شما مشکل از چیست؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود نه عزیز من چه ربطی داره استفاده زیاد از cpu دلیلش حجم بازدید شما است و فایل دانلود در سایتتون دارید که افراد میان دانلود میکنند و منابع سی پی رو اشغال میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 نه من فایلی برای دانلود ندارم. من بازدید هایم به گفته وبگذز 4000 در روز و به گفته کامپوننت آمار 6000 در روز هست. کدامش درسته؟ مگر این بازدید ها برای میهن وب هاست زیاد هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام فک نمی کنم با این افزونه مشکل داشته باشه به نظرم لود کردن سه سایت روی یک اکانت باعث این مشکل شده بازم باید دید مدیران چه می گن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شاید شما از افزونه یا اسکریپتی استفاده کردید که همیشه حالت نیمه فعال داره و از سیستم کار میکشه شما باید چک کنید ببینید کدوم یک از افزونه ها و یا اسکریپت های نصبی همیشه به صورت فعال یا نیمه فعال هستن. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 شما باید چک کنید ببینید کدوم یک از افزونه ها و یا اسکریپت های نصبی همیشه به صورت فعال یا نیمه فعال هستن. در پناه حق... چگونه؟ مدیر سرورم گفت که فایل index.php این فشار را وارد می کند. ممکن است مشکلی که شما می گید باشد؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 اگه فایل ایندکس این فشار رو میاره پس از افزونه نصبی هست شما باید افزونه هاتون رو چک کنید درضمن اینم بگم که افزونه های آمارگیر همگی از سیستم کار میکشن چون همیشه فعال هستن ولی فکر نکنم با این کار فشار زیادی بیارن شاید هم هاست شما خیلی حساس هست و سریع به کوچکترین فشاری حساب شما رو بستن. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 فک کنم بهتر باشه سرورتو عوض کنی چون حداقل بهت یه اخطار میدادن بعد ساسپند می کردن برای امارگیری هم فک کنم بهتر باشه از ابزار تحلیل امار گوگل استفاده کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 من قبلا با این مشکل برخورد کردم و مدیر هاستم می گفت به خاطر اسکریپت مخرب بوده مثل ارسال ایمیل های انبوه خبرنامه و ... که از سرور کار زیادی می کشیده و مطابق قوانین سرور، ما مجاز به استفاده از هر ابزاری نیستیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 نه من فایلی برای دانلود ندارم.من بازدید هایم به گفته وبگذز 4000 در روز و به گفته کامپوننت آمار 6000 در روز هست. کدامش درسته؟ مگر این بازدید ها برای میهن وب هاست زیاد هست؟ 4000 بازدید یعنی 4000 بار صفحه index لود میشه خوب همین به سی پی یو فشار میاره . کامپوننت آمار گیر درست تره چون برخی مواقع اتصال به وبگذر بر قرار نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در مرداد 90 این امر به خاطر بازدید بالاست، شما باید یه هاست پیدا کنی که یک سرور قوی تر داشته باشه که بتونه شمارو میزبانی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیرآنلاین 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام. میهن وب هاست سایت من را ساسپند کرد.دلیلش هم استفاده ی زیاد از cpu را ارائه کرد. من روی این هاست دو سایت از جوملا و 1 سایت از پی سی رنک دارم. از افزونه آمار سایت جومینا هم که به تازگی از جومینا منتشر شده هست استفاده می کنم. به نظر شما ساسپند شدن سایت من ربطی به افزونه ای که گفتم دارد و یا نه؟ به نظر شما مشکل از چیست؟ با تشکر. دوست عزیز مشکل از اسکریپت پی سی رنک شما هست چون این اسکریپت برای افزایش بازدید برای سایت رو داره و به همین دلیل روی منابع سرور فشار میاره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آذر 91 [align=right]منم دقیقا دچار همین مشکل شدم و بعلت فشار آوردن به سی پی یو ساسپند شدم اما رو سرور کاری نکردم یا افزونه ای نصب نکردم این یکی از ارور های لاگ هست [align=left]User:------ PID:18574 Run Time:14(secs) Memory:39236(kb) exe:/usr/bin/php cmd:/usr/bin/php /home/-------/public_html/index.php [/align]بجز تغییر سرور بنده می تونم چیکار کنم این میزان فشار رو روی سی پی یو کاهش بده؟ همچنین پهنا باند و فضای این سایت رو هم بالا گرفتم بازدید ها از 500 هم بالاتر نمیره [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام بایستی افزونه هاتون رو یک به یک بررسی کنید ببینید کدوم باعث این فشار می شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آذر 91 [align=right]آخه مهندس از کجا بدونم کدوم افزونه به سی پی یو فشار آورده اگه یک به یک بررسی کنم کاهش یا افزایششو از کجا میشه دید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 91 به سرورتون بگید لاگ ها را بررسی مینن بهتون میگن اگر نگن یعنی حال بررسی ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر