rezaee 5 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان[/align] ميخواستم ببينم اين تقسيم بندي ها رو درست انجام دادم اگه Div اضافه اي گذاشتم يا كم گذاشتم نامش رو بگيد ممنون [align=center] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز تقسيم بندي ها بيشتر سليقه اي و بر اساس نياز هست و نميشه گفت كه اونجاي قالب لازم هست يا نيست اما به نظر من جاي يه موقعيت عرضي براي بنر در پايين سايت خاليه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز تقسيم بندي ها بيشتر سليقه اي و بر اساس نياز هست و نميشه گفت كه اونجاي قالب لازم هست يا نيست اما به نظر من جاي يه موقعيت عرضي براي بنر در پايين سايت خاليه موفق باشيد ممنون از پاسخت دوست من.. خواستم ببينم آيا اشتباهي انجام ندادم و گفتم شايد قانون خاصي باشه كه من از اون بي اطلاع باشم... منظورتون يه div هست كه كل عرض صفحه رو بگيره؟ ميتونيد بگيد كه كدوم قسمت بايد پوزيشن اضافه بشه؟ نام ديويژني كه بايد زير يا داخلش اضافه بشه رو بگيد ممنون ميشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز بله پيشنهاد من هم عرض با contain هست البته گفتم بيشتر سليقه اي هست و به نظر من يه همچين موقعيتي توي اين قالب كم هست اما شما بر اساس نيازتون و تشخيص خودتون ميتونيد اين موقعيت يا هر موقعيت ديگه رو در طراحي در نظر بگيريد يا نه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در مرداد 90 ببخشيد موقع طراحي قالب چطور ميتونم بگم كه دور تمام ID ها يه خط يا بوردر باشه... چطور ميتونم به تمام اي دي ها يه دستور رو نسبت بدم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر