ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام خدمت تموم دوستان عزيز من زمپ را نصب كردم ولي متاسفانه سرويس آپاچي را استارت نمي كنه، ولي سرويس MySql استارت مي شه. زمپ را روي يك سيستم ديگه نصب كردم ولي روي اون بدون مشكل كار مي كنه. مشكل مي تونه از كجا باشه :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز. شاید مشکل از IIS باشه. یه نگاهی کن ببین فعاله یا نه. اگه فعال بود غیر فعالش کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 می خواهید یکبار از نو نصبش کنید ولی بعد از حذف با یکبار ریست کردن ویندوز قبل از نصب دوباره، در Start->Run تایپ کنید regedit و اینتر بزنید سپس ببینید در بخش HKEY_CURRENT_USER\Software و HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE اگر اطلاعاتی از xampp هست پاک کنید شاید مشکل از نصب باشه. و شاید هم از اختلال با یک برنامه دیگه هست اگر نشد با یک نصب ویندوز حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مرداد 90 فکر نکنم نیازی به نصب مجدد ویندوز باشه. اگه ویندوز سون هست تو قسمت مدیریت کاربران(User Account) یوزر مورد استفاده رو انتخاب کنید و آخرین گزینه(change user account control setting) رو انتخاب و نواز لغزنده رو به پایین ترین حد(never notify) ببرید و ok و نهایتا سیستم رو restar کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز من تا اونجا که می دونم این در مورد تغییرات از شما سوال می کنه که آیا می خواهید این تغییرات انجام شود یا این برنامه نصب شود و کار خاصی انجام نمی دهد، جنبه اطلاع رسانی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز. شاید مشکل از IIS باشه. یه نگاهی کن ببین فعاله یا نه. اگه فعال بود غیر فعالش کن. دوست من سرويس IIS روي سيستم من نصب نيست می خواهید یکبار از نو نصبش کنید ولی بعد از حذف با یکبار ریست کردن ویندوز قبل از نصب دوباره، در Start->Run تایپ کنید regedit و اینتر بزنید سپس ببینید در بخش HKEY_CURRENT_USER\Software و HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE اگر اطلاعاتی از xampp هست پاک کنید شاید مشکل از نصب باشه. و شاید هم از اختلال با یک برنامه دیگه هست اگر نشد با یک نصب ویندوز حل میشه اين كار را قبل از اين كه مشكل را مطرح كنم انجام دادم حتي چند بار هم حذف و نصب كردم ولي متاسفانه حل نشد:sموقعي كه استارت مي كنم سرويس آپاچي را Busy ميده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام این مشکل از بسته بودن پورت مربوط به لوکال هاست هست وقتی شما وب سرور دیگری رو روی سیستم نصب و فعال کنید وب سرور دیگر را نمیتونید فعال کنید یعنی دو وب سرور همزمان نمیتونه فعال باشه شما مطمئن بشید از باز بودن پورت شما میتونید یک وب سرور دیگه هم مثل wamp نصب و باز تست کنید اگه جواب نگرفتید ویندوز رو عوض کنید و دوباره نصب کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 ممنون آقای مرادی من هم دقیقا منظورم از اختلال همین بود، احتمالا یک برنامه دیگه داره استفاده می کنه از این درگاه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در مرداد 90 از تمام دوستان عزيز ممنونم كه راهنمايي كردن. پورت زمپ را از 80 به 81 تغيير دادم مشكلم حل شد و استارت شد. ويندوز را هم عوض نكردم:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر