hamid80 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام این امکان در جوملا هست که یک سیستم نامه نکاری داخلی داشته باشیم بین اعضا جوملا مثلا نامه بشه توش نوشت یا ارسال کرد بین اعضا با سربرگ شرکت از این جور کارها که مربوط به دبیرخانه می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مرداد 90 بله برای نامه نگاری آنلاین از طریق وب میتونید از افزونه سیستم نامه نگاری آنلاین جوملا (نسخه اداری) استفاده کنین آدرس افزونه در سایت موجود است برید تو سایت جومینا از قسمت محبوبترین ها دانلود نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 90 من این کامپونت را نصب کردم ولی یک کامپونت نصب شده به نام سیستم ایمیل دهی جومینا و هیچ ایتمی نداره چه جوری می شه با این کامپونت کار کرد و روش کارش چه طوری هست برای اتوماسیون دوستان این کامپونتی که من دانلود کردم همانی هست که اشاره کردین این کامپونت هیچ ایتمی برای تنظیمات نداره و در منوی کاربری هم هیچ چیز اضافه نشده یا کم می خواهم بدانم چه طور می شه با این برنامه کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام از مدیریت منو ها یک منو برایش تعریف کنید و ازطریق آن اقدام کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون فقط فرق compos,draft,inbox,.. در چی هست معمولا کدامش در منو تنظیم باید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در مرداد 90 من با این کامپوننت کار نکردم ولی احتمالا این کلمات همان مفاهیم ایمیل رو داشته باشن. inbox یعنی = نامه هایی که شما دریافت کرده اید. draft یعنی = نامه های که به صورت پیشنویس هستند. compose یعنی = ارسال نامه جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
santory 0 ارسال شده در آبان 90 در جوملا 1.7 چطور میشه استفاده کرد؟ من میرم منو میسازم ولی در اونجا باید جی انتخاب کنم برای نوع آیتم منو ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز اینجا انجمن جوملا 1.5 هست لطفا سئوالتون رو در بخش مربوطه بپرسیدو در یک تاپیک جداگانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر