Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 با سلام. من در یکی از سایت هایم از اسکریپت کلیجا استفاده می کنم. من می خواهم وقتی که یک فایل آپلود می شود ، یک لینک بدهد که به صفحه آپلود فایل برود و بعد از صبر چند ثانیه با کلیک بر روی دانلود یک لینک مستقیم بدهد نه یک لینک غیر مستقیم.مثل آپلود سنتر جومینا. باید چه کار کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام تا جایی که یادمه بصورت پیشفرض به همین شکل باید باشه! سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مرداد 90 ولی از من یک جوری که مثلا از لینک زیر دانلود می کند. upload.matlabha.ir/do.php?id=20 1.من می خواهم لینکی که پس از آپلود به کاربر می دهد اینطوری باشدبه صورت پیش فرض اینطور هست.) upload.matlabha.ir/do.php?id=20 2.و لینکی که برای دانلود پس از صبر چند ثانیه به کاربر برای دانلود می دهد اینطوری باشد.(که به صورت پیش فرض اینطور نیست.) upload.matlabha.ir/uploads/123532541.zip من می خواهم مورد دوم را انجام دهم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام این چیزی که شما می خوای دیگه کلیجا نیست تا جایی من میدونم لینک های کلیجا همینطوریه واسه جومینا هم به همین شکله حالا واسه شما چه فرقی داره؟ مهم اینه که پس از گذشت زمان موردنظر فایل دانلود بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 کلیجا موقع نصب از شما میخواد که انتخاب کنید که لینکها مستقیم باشه یا غیر مستقیم به عنوان مثال آپلود سنتر ما مستقیم هست در واقع موقع نصب کلیجا تنظیم کردیم که لینکها مستقیم باشه اگر میشد که انتخاب موقع آپلود باشه و هم لینک مستقیم می داد و هم غیر مستقیم خیلی عالی میشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر