دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان عزیز جومینایی تو این تاپیک می خوام اولین ماژولی رو که خودم نوشتم واستون بذارم!!! البته این ماژول خیلی ساده هستش ولی خوب اولین ماژوله منه انشاء الله در آینده پیشرفته تر و بهتر میشه اینم لینک دانلودش : دانلود ماژول طالع بینی ازدواج برای جوملا 1.5 دوستان در صورت بروز مشکل لطفا به من اطلاع بدن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام مرتضي جان ماول بسيار خوبي است :heart:بهت تبريك ميگم:heart: يه پيشنهاد دارم براي آينده: اگه يه طوري ميشد كه وقي روي هر كدوم كليك ميكنيم ، از خود ماژول فراخواني بشه خيلي بهتر ميشد تا اينكه از يه سايت ديگه فراخواني بشه. موفق و شاد باشي:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1993 2 ارسال شده در مرداد 90 ای کاش به گونه ای بود که در سایت خودمان فراخوانی می شد نه در سایت دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به دوستان ممنون از پیشنهاداتتون بله این امکان هست که خود ماژول هم فراخوانی بشه فعلا همین رو از ما بپذیرید انشاء الله به اون شکل هم منتشر می کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 ای کاش به گونه ای بود که در سایت خودمان فراخوانی می شد نه در سایت دیگر منظور دوستان اینه که ایم ماژول رو به صورت آجاکس درست کنی اگه اشتباه نکرده باشم. بهت تبریک میگم دوست عزیز ماژول خوبیه که انشاالله با اضافه کردن چند مورد دیگه این ماژول و حرفه ای تر میکنی با تشکر یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر