reza1993 2 ارسال شده در مرداد 90 نتوانستم با جست وجو افزونه سيستم ايجاد عضويت پولي در سايت جوملا پیدا کنم کسی می تواند کمک کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 درود بر شما این افزونه rsmembershop هست که میتونید از انجمن softarchive1.ir دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1993 2 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر فارسی است یا نگلیسی آموزش دارد؟ کار با آن راحت است یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 با تشکر فارسی است یا نگلیسی آموزش دارد؟ کار با آن راحت است یا نه؟ دوست عزیز دانلود و تست کنید اگر مشکلی داشتید اونوقت سوال کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1993 2 ارسال شده در مرداد 90 حق با شماست ولی برای کسی که برای لود شدن یک صفحه باید یک تا دو دقیقه صبرکنه حق دارد این سوالات را بپرسد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوست عزیز فارسی هست یا نیست ! زیاد فرقی نمیکنه کار باهاش سخت نیست شما دانلود کن اگه مشکلی بود مطر فرمایید من و دوستان هستیم کمکتون میکنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر