pakbaz 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان. من قالب شرکتی A+ رو از جومینا دانلود کردم اما چپ چین هست و فایلcss رو نیز راست چین کردم اما درست نشد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام نه چپ چین نیست ! میتونید دمو بدید تا نگاه کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مرداد 90 من هاستی ندارم که بتونم دمو بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام میتونید از هاست های رایگان استفاده کنید / برا شروع و یاد گیری هم بد نیستند. @ اگه نتونید دمو بدید حل مشکل سخت خواهد شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مرداد 90 میشه شما یه هاست رایگان معرفی نمایید. تو گوگل سرچ میکنم اما وقتی وارد سایت میشم از رایگان خبری نیست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 شما می تونید ازسایت های ugig.ir یا gigfa.com استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز زبان سایتتون رو فارسی کردید یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر