امین دشتی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام یه نرم افزار میخواستم برای ساختن بنر و لوگو که قابلیت درج متن فارسی هم داشته باشه من دارم ولی فارسی قبول نمیکنه . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام فکر نکنم پیدا کنید چون من نرم افزارهایی که دیدم هیچ کدوم فارسی ساپورت نبودن شما یا باید با فوتوشاپ درست کنید یا با فلش در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز با این نرم افزار (Logo Maker Software 8.0.2011) که از اینجا می تونید دانلود کنید می تونید کاری که مورد نظرتونه رو انجام بدید البته شما باید فارسی نویس مریم رو روی دستگاهتون داشته باشید و توی نرم افزار Logo Maker در قسمت فونتها فونتهای فارسی نویس مریم که با پیشوند F مشخص می شه رو ایمپورت کنید حالا ابتدا تو فارسی نویس متن رو می نویسید و بعدش کپی و انتقال به نرم افزار بعدش هم فونتی رو که با انتخاب توی همون نرم افزار ایمپورت کردید به لیست فونتها انتخاب می کنید و بعد هم تموم این هم تصاویر موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 من از یه نرم افزار استفاده میکنم که اونم فکر کنم خوب باشه الان دقیقا اسمش یادم نیست آخه کافی نتم کارشم بسیار خوب و حرفه ای هستش و با ای پی تی میتونی راحت توش فارسی بنویسی ظهر برات اسمشو میفرستم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 به نظر من Bannershop GIF Animator 5 نرم افزار خوبی باشه. در عین سادگی ولی افکت های خوبی داره برای بنر و لوگو . AAA Logo هم بد نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kaboy2009 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به دوستان عزیز 1.دنبال نرم افزاری هستم که بشه به راحتی باهاش نمومنه کارهای طراحی وب سایت و توضیحات مربوط به آن را به مشتری نشان داد.لطفا اگر میشناسید و اگر برای دانلود این نزم افزار را دارید من را راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام مجتبی جان این انجمن از وارز پشتیبانی نمیکنه لینک های برنامه های کرک شده رو نباید تو انجمن گذاشت!!! دوست عزیز kaboy2009 لطفا سئوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسید من پیشنهاد می کنم اول با نرم افزارهای مربوطه مثلا AAA logo و logo maker و ... لوگوی دلخواهتو درست کن بعد واسه نوشتن متن فارسی از فتوشاپ استفاده کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر