aidin2000 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان و مدیران عزیز لطفا یه نگاه به قالب این سایت را ببینید www.barsasoft.com اگه ممکنه بفرمایید اسم قالب و تجاری یا رایگان بودن آنرا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام این قالب از قالب های yootheme هست قالب های این شرکت تجاری هستند. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aidin2000 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام این قالب از قالب های yootheme هست قالب های این شرکت تجاری هستند. در پناه حق... ببخشید ممنون از پاسختون من هرچی گشتم تو سایتwww.yootheme.com قالب مذکور را پیدا نکردم لطفا اگه امکان داره نام قالب و نحوه تهیه آنرا بفرمایید بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام فک نمی کنم قالب مال یوتم باشه توش از ماژول های یوتم استفاده شده اما قالب یوتم نیست منم تو سایت یوتم این قالب رو ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز قالب رو سفارشی کردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام من خودم هم این قالب رو ندیدم شاید سفارشی سازی شده باشه ولی با توجه به این کد ها گفتم مال yootheme هست: من وقت ندارم دنبالش بگردم اگه دوستان کسی اسم این قالب رو پیدا کرد در این تاپیک برای آشنایی مطرح کنه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در مرداد 90 به نظرم ماله yootheme هست کپی رایت اول سی اس اساش رو ببینید /* Copyright © 2007 - 2009 YOOtheme GmbH */ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 نه اون کپی رایت مال سی اس اس های اسلایدرشه تو اون کدهای جاوایی هم که امیرحسین عزیز گذاشته دقت کنید نوشته yoo_effects/lightbox این قالب سفارشی شده هستش و از ماژول های یوتم استفاده کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 عبد الله جان راست میگه سی اس اس اصلی قالب رو هم که نگاه کنید اون کپی رایت رو داره :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me_hdy 10 ارسال شده در مرداد 90 تمام سی اس اس ها این کپی رایت رو دارن اسم قالب رو هم تغییر دادن به اسم سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان به غیر از سی اس اس این کد مشخصه : که ماله yootheme هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aidin2000 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون ار همه دوستان بهرحال اگه کسی بتونه این قالبو تهیه کنه من مشتری ام با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر