joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 باسلام به یک اسکریپت چت ساز قوی با امکانات خوب و بالا مانند امکان چت صوتی و تصویری نیازمندم ضمنا اگر برنامه اپن سورس و یا دارای پشتیبان فارسی باشه که دیگه عالیه متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز من اسکریپت پرو چت روم فارسی (Pro Chat Room) را بهت پیشنهاد می کنم واقعا کارش عالیه - تو سایت سازندش کلی امکانات براش هست نقل قول از جومینا اسکریپت : این اسکریپت یکی از بهترین اسکریپت های چت روم میباشد که کارایی و امکانات بسیار بالایی دارد و هر آنچه که شما به آن نیاز دارید را در آن گنجانده شده نصب این اسکریپت به کسانی کی می خواهند سایت چت روم راه بیندازند توصیه میشود . دانلود مستقیم اسکریپت پرو چت روم فارسی لینک دمو اگر سایر دوستان اسکریپت بهترس راغ دارند معرفی کنند تا ما هم استفاده کنیم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 شما می تونید از اسکریپت های جومینا استفاده کنید که من هم پرو چت را ترجیح دادم ولی بازم به میل خودتون آدرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 این چت روم که جومینا زحمتش رو کشیده و گذاشته از کدوم نوعش است چون دمو دو نوع چت روم رو نشون میده text یا audio /video نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 صداهای پیش فرض خودش را داره ولی از نوع متنی هست ولی نمی دونم آیا میشه از سایت سازنده امکان ویدئو را اضافه کرد یا نه! آدرس سایت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlaman 0 ارسال شده در مرداد 90 منظورم از audio استفاده از میکروفن بود بیشتر من یه چت میخام تو مایه های oovoo امکاناتش فوق العاده است و خودشم شیکه اینم لینک دمو : http://www.oovoo.com/HowToooVooItem.aspx?pname=HowToooVooVideoChatRoom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 90 روی جوملا از آدرس زیر می تونی ببینی چیزی بدرد بخور هست یا نه! چت جوملا این هم یک نگاه بکن آدرس این هم دمو یکی دیگه دمو توضیحات فارسی ولی به نظر من دنبال ویدئو نباشی بهتره چون خوب هاش تجاری هست و امنیت آنها بیشتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز اسکریپت پرو چت روم خیلی خوبه و بی نظیره!منم خودم دارم ازش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم!تازه کلی امکانات داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر