رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام و درود توسط اين پلاگين بسيار زيبا ميتوانيد دكمه هاي به اشتراك گذاري و لايك و گوگل پلاس را به مطالب سايت خود اضافه كنيد ! اين پلاگين براي نسخه هاي جوملا 1.5 و 1.6 و 1.7 به صورت جداگانه منتشر شده كه ميتوانيد نسخه دلخواه را دانلود و استفاده كنيد ! دمو افزونه از سايت سازنده توضيحات سازنده افزونه دانلود نسخه سازگار با جوملا 1.5 دانلود نسخه سازگار با جوملا 1.6 دانلود نسخه سازگار با جوملا 1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 سلــــــام من این افزونه رو روی لوکال نصب کردم اما بعدش سایت کامل لود نمیشه و این نوشته میاد : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\wamp\www\LOCAL\plugins\content\socbuttons.php on line 58 راهنمایی میکنید؟ ممـــــــــــــــــنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلــــــام من این افزونه رو روی لوکال نصب کردم اما بعدش سایت کامل لود نمیشه و این نوشته میاد : Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\wamp\www\LOCAL\plugins\content\socbuttons.php on line 58 راهنمایی میکنید؟ ممـــــــــــــــــنون :thankyou: روی هاست نصب کنید، روی لوکال کار نمی کنه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر