mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 سلام یک ماژول کامنت برای جوملا می خواهم+یک ماژول نشان دادن اخرین کامنت ها می خواهم 1 واکنش ها : sazokar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام قبلا در این باره در انجمن بحث شده و شما باید جستجو میکردید. شما باید دنبال ماژول های مربوط به کامپوننت های نظر دهی مثل : jcomment باشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 جی کامنت با سایت من ناسازگاز است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 سايت شما مگه با جوملا را اندازي نشده ! البته ممكن است ورژن افزونه با جوملاي شما سازگار نباشه ! دنبال نسخه سازگار با جوملاي خود باشيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 من از قالب کوانتوم از شرکت یو تم استفاده می کنم جی کامنت با قالب من ناسازگاز است 1 واکنش ها : sazokar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 از افزونه های دیگه که هم رایگان موجود هست و هم تجاری استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 من خیلی گشم چیزی پیدا نکردم 1 واکنش ها : sazokar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 چه جور میگردید پیدا نمیکنید روش گشتن شما درست نیست و باید در جستجو دقت کنید شما به راحتی میتونید از گوگل استفاده کنید یا اینکه به سایت جوملا جهانی برید و وارد قسمت افزونه ها بشید و افزونه مورد نظر رو جستجو کنید. این لینک افزونه ها: http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/articles-comments در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر