mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 ماژول نمایش فیلم که فیلم را از پوشه بخواند می خواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 ماژول نمایش فیلم که فیلم را از پوشه بخواند می خواستم سلام دوست من : لطفا کمی جستجو کنید سپس تایپک ارسال کنید . این پلاگین فیلم هایی که در پوشه در قسمتی از هاستتون قرار دارد رو با آدرس دهی پخش می کند . JPlayer http://extensions.joomla.org/extensions/multimedia/multimedia-players/video-players-a-gallery/11572 اگر نیاز به آموزش بود در خدمتم . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 سلام من این پلاگین را نصب کردم ولی باید چطور در صفحه اول نمایش دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام من این پلاگین را نصب کردم ولی باید چطور در صفحه اول نمایش دهم سلام دوست من : ابتدا شما این پلاگین را نصب کرده و سپس در بخش پلاگین ها آن را فعال کنید . دقت داشته باشید که در هاست فولدری بسازید برای فیلم و موزیک به صورت جداگانه و در مسیر های در خواست شده نام فولدر ها را وارد کنید . به طور مثال : سپس در فولدر Film در هاستتون فیلم ها را آپلود و در فولدر mp3s هاستتون موزیک ها را آپلود کنید به بخش Article ها می روید و در صفحه Front کد های زیر را می تونید بکار ببرید : {flv}نام فایل فلش{/flv} {mp4}your-mp4-video|600|450|1{/mp4} ابتدا نام فایل ام پی فر و سپس اندازه عرض و طول این پلیر {mp3}نام موزیک{/mp3} سپس فایل ها اجرا می شود . تمام . امیدوارم ساده بوده باشد . در سفره های ماه رمضان برای تمام مسلمانان شیعه و همچنین بنده دعا کنید . خیلی محتاجم . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad3690 42 ارسال شده در مرداد 90 تشکر می کنم بابت اموزش من یک فیلم با فرمت mp4 در هاست اپلود کردم وقتی میزنم پلی شود فقط صدا را پخش می کند نه تصویر باید چی کار کنم 1 واکنش ها : sazokar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 90 سلام از پلاگین allvideo استفاده کنید http://www.joomina.ir/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D9%88-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر