دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام به همه دوستان عزیزم پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان رو به همه تبریک می گم در این تاپیک یک قالب هاستینگ البته راست چین و فارسی رو که خودم طراحیش کردم (تبدیل html به جوملا) به شما دوستان تقدیم می کنم امیدوارم به کار دوستانی که در زمینه هاستینگ و فروش دامنه و ... کار می کنه بیاد این قالب دارای 17 موقعیت هست و با html5 طراحی شده داخل فایلی که واسه دانلود گذاشتم ماژول جستجوگر دامنه هم موجوده که پس از اکسترکت و نصب قالب و ماژول کافیه موقعیت ماژول جستجوگر دامنه رو domain قرار بدید تا در مکان مربوطه نمایش داده بشه متاسفانه نتونستم واسش دموی آنلاین بذارم شرمنده اینم لینک دانلود دانلود قالب فارسی مخصوص هاستینگ موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی مرتضی جان قالب بسیار زیبایی هست امیدوارم تو این ماه مبارک اجرت را از حضرت حق بگیری - ما رو هم دعا کن من یک قالب زیبای هاستینگ دارم - وقت داری بدم تبدیل کنی به جوملا بعد بزاری توی انجمن :thankyou: متشکر در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام امیر جان بله با کمال میل اگه بتونم خیلی خوشحال میشم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر