amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من دنبال سیستمی می گردم که بتونم باهاش یک سایت مزایده آنلاین دامنه راه اندازی کنم ممنون میشم راهنمایی کنید سیستم جوملا همچنین افزونه ای داره ؟ در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 براي دامنه اسكريپت موجود است و قبلا ديدم و فكر ميكنم اپن سورس هم بود و بد نيست در نت جستجو كنيد ! اما براي مزايده فكر ميكنم اكشن فكتوري براي جوملا اينكار را انجام دهد نميدونم بشه دامنه هم فروخت يا نه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی آقای گنجی اما براي مزايده فكر ميكنم اكشن فكتوري براي جوملا اينكار را انجام دهد نميدونم بشه دامنه هم فروخت يا نه ! میشه کمی راجب اكشن فكتوري براي جوملا توضیح بدید لینک یا دمو + توضیحات :thankyou: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 البته اين افزونه تجاري است و ميتونيد در سايت زير مشاهده كنيد ! http://www.thefactory.ro/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 آقای گنجی اسکریپت خاصی برای این مورد سراغ ندارین ؟ سایر دوستان چطور ... در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 درسايت هاي اسكريپت نگاه كنيد موجود است البته من اگر نسخه اپن سورسي پيدا كنم حتما معرفي خواهم كرد ! منتظر باشيد انشاالله دوستان هم معرفي ميكنند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 مرسی آقای گنجی راستش آقای گنجی دیگه نمیشه به هبچ سایت اسکریپتی اطمینان کرد از بس که خرابکاری کردن دیگه جای اطمینان نداره به خاطر همین اینجا تاپیک زدم گفتم شاید از دوستان کسی اسکریپت مطمئن و رایگان سراغ داشته باشه در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 من اگر فرصت كنم يك جستجو ميكنم.راستش فكر ميكنم نمونه رايگان و اپن سورسي ديده بودم ولي هرچه فكر كردم يادم نمياد ولي سعي ميكنم براتون جستجو كنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 يك اسكريپت هست به نام Domain Name Portfolio كه براي اينكار است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در مرداد 90 يك اسكريپت هست به نام Domain Name Portfolio كه براي اينكار است مرسی آقای گنجی بازم مثل همیشه ما رو شرمنده کردین این سیستم زبان فارسی داره یا از زبان فارسی پشتیبانی می کنه ؟ دوستان کسی از این مورد خبر داره ؟ اگر اسکریپت تجاری هم سراغ دارین در صورت امکان در این تاپیک و در صورتی که خلاف قوانین هست در پیغام خصوص بهم معرفی کنید در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر