larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خدمت همه استاید محترم جومینایی من یک قالب بروی وبم نصب کردم که مال 1.6 هست مشکلم اینه که تو قالب میخوام کد وب گذرو بزارم اما نیدونم کجا باید کدشو بزارم من پایین اپلود میکنم تو دوستان ببینند ممنون میشم بگید تو کدومفایل باید گذاشت کد رو مرسی اینم دمو www.larsacity.com دانلود فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام شما میتونید به صورت ماژول دستی وارد کنید یا اینکه در بین کدهای قالب سایتتون وارد کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 90 خوبمنم میخوام در کد های قالب بزارم در قالبی که در بالا واسه دانلودگذاشتم فقط نمیدونم کجاش باید باشه تو کدوم فایل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 در فايل index.php و در قسمت فوتر ميتونيد قرار دهيد ! البته اگر ميخواهيد در يكي از موقعيت هاي ماژول قالب به راحتي منتشر كنيد از ماژول اچ تي ام ال دستي خود جوملا استفاده كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 90 مرسی ولی انگار شما به فایل اپلود شده من که قالب باشه نگاه نکردید اخه تو ایندکسش که جایی نیست که بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما برای اینکار باید این کد رو: رو در فایل index.php پیدا کرده و کد مربوطه را در بین این تگ قرار بدید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در مرداد 90 اخه نیست شما اینو دانلود کنید ببینید خواهشا اخه همچین جایی نیست دانلود قالب این کد تو فایل index.php هست <?php if (class_exists('T3Template')) { $tmpl = T3Template::getInstance(); $tmpl->setTemplate($this); $tmpl->render(); return; } else { //Need to install or enable JAT3 Plugin echo JText::_('MISSING_JAT3_FRAMEWORK_PLUGIN'); } همینه مشکل من همینه دیگه که جایی نیست که بزارم شما این قالب رو که گذاشتم اینجا دانلود کنید ببینید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز راحترين راه براي شما استفاده از ماژول دستي يا اج تي ام ال است ! براي اينكار درمديريت ماژول ها روي دكمه جديد كليك كنيد و در ليست باز شده ماژول دستي يا اچ تي ام ال يا سفارشي (بسته به ترجمه جوملا شما ) انتخاب كنيد و براي ان نام جديد وكد دلخواه را وارد كنيد و در موقعيت مناسب قالب منتشر كنيد ! حالا اگر اين ماژول كارايي خوبي نداشت از كامپوننت jumi استفاده كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر