mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من یه افزونه میخوام تا اینکه باهاش بتونم لینک های طولانی وبم رو کوتاه کنم مثلا یه بخش دارم تو وبم با نام آموزش که وقتی باز میکنی لینکش خیلی طولانی میخوام اینجوری بشه مثلا http://pzpadideh.ir/اموزش میشه یعنی؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبلا در این مورد بحش شده / سرچ کنید - افزونه ای سئو ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبلا در این مورد بحش شده / سرچ کنید - افزونه ای سئو ! موفق باشید با سپاس و تشکر از شما دوست عزیز من سئوی خود جوملا رو فعال کردم و لینکهای صفحات وبم رو کوتاه کرده با پسوند .html اما دیگه هیچ صفحه ای باز نمیکنه ایشکال کار چیه لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوست عزیز باور کنید پیرامون مشکلات بعد از فعال سازی سئو خود جوملا یا افزونه های سئو مثل asesef بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده که بدون مشکل بتونید فعالشون کنید و ... (لطفا کمی جستجو کنید...) سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر