sweet_dream 0 ارسال شده در مرداد 90 بكمك div چطور ميشه باكس هاي تصويري و با گوشه هاي خاص و داراي تصواير خاص رو ايجاد كرد؟ مثال تصوير زير: پر شده با محتوا: ميدونم كه با تيبل بصورت زير ايجاد ميشه: [align=CENTER] [align=JUSTIFY]اما اين نوع باكس ها رو با تگ دايو چطور ايجاد ميكنن؟ اگه آموزش ويدئويي براي اين موضوع سراغ داشتين كه بهتر اما اگر نه كه هرطور بگيد خيلي ممنون ميشم.. [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام با سی اس اس میشه لبه ها رو گرد نشون داد اما اگه اموزش ویدئویی می خوای بهترینش تو فروشگاه جومینا هست موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sweet_dream 0 ارسال شده در مرداد 90 ممنون دوست من اما سوالم اين هست كه من يه تصوير دارم كه خودم با هر چيزي درستش كردم.. حالا ميخوام اين تصوير رو بعنوان باكس توي سايتم استفاده كنم... چطور بايد اون رو ايجاد كرد... با سي اس اس امكانات گرافيكي زيادي نميشه بوجود آورد.. بعنوان مثال بخش هدر باكس شايد تصوير خاصي هم همراهش باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام اگه بخواین این باکس تغییر اندازه بده که توضیحش طولانی میشه و با آموزش تایپی هم خیلی طولانیتر. اما اگه فقط بخواین بصورت ساده استفاده کنید میتونید با css بعنوان بک گراند div l مورد نظر قرار بدین . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sweet_dream 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام اگه بخواین این باکس تغییر اندازه بده که توضیحش طولانی میشه و با آموزش تایپی هم خیلی طولانیتر... دوست من اگه يه نمونه باكس كه قبلا ايجاد كردين رو تويه يه فايل قرار بدين ممنون ميشم.. البته بصورت مجزا از ساير اجزاي قالب يعني فقط همون يه باكس توي صفحه باشه... فك ميكنم در اونصورت متوجه بشم كه چيكار كردين.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خداییش حوصله و وقتشو ندارم براتون جدا کنم برید یکی از قالب های که به این صورت هستند رو دریافت و برسی کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sweet_dream 0 ارسال شده در مرداد 90 از دوستان كسي نبود كه اين لطف رو در حق سايرين انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما برای اینکار باید تصویر خودتون رو به 3 قسمت تقسیم کنید قسمت اول هدر هست فسمت دوم میانه ماژول یا همون middle قسمت سوم bottom یا همون پایین منو هست بعد از این کار باید به ترتیب کدهای زیر رو وارد کنیم: کدهای html: کدهای css: #div1{ background-image:url(up.jpg); height:30px; width:150px; background-repeat:no-repeat; } #div2{ background-image:url(middle.jpg); background-repeat:repeat-y; width:150px; height:200px; } #div3{ background-image:url(bottom.jpg); background-repeat:no-repeat; width:150px; height:20px; } حالا شما باید به جای تصاویری که با نام up ,middle,bottom نوشته شده باید همون تصاویری که در بالا به صورت خط کشی شده قرار داره رو برش بزنید و با این سه نام ذخیره کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مرداد 90 شاید این پست اسپم به نظر بیاد ولی شرمنده خواستم یه تشکر ویژه از آقای مرادی بکنم از بابت اینکه طی اینچند روزی که سایت رو بررسی می کنم می بینم که آقای مرادی با صبر زیاد موارد رو مو به مو توضیح می دن که گاهی از حوصله هم خارجه مثلا همین موضوع بالا و همین طور آرزوی موفقیت برای ایشان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر