ba_velayat 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام من ادمین اصلی سایت هستم رمز ورود به جوملا رو گم کردم چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز قبلا در این باره بارها در انجمن بحث شده شما باید ابتدا جستجو کنید(قوانین سایت..!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rohani 2 ارسال شده در مرداد 90 این روش به شرطی جواب می ده که به پایگاه داده سایتتون دسترسی داشته باشید. باید به PhpMyAdmin سایتتون دسترسی داشته باشید. به دیتابیس سایتتون برید و بانک jos_users رو انتخاب کنید (البته اگه پیشوند رو عوض نکرده اید.) از تب SQL دستور زیر را وارد کنید : UPDATE `jos_users` SET `password` = MD5( 'new_password' ) WHERE `jos_users`.`username` = "admin" ; به جای new_password رمز جدید رو بزنید. جوملا از تابع MD5 برای رمز نگاری (Hashing) کاربران استفاده می کنه که بر اساس زمان در همان لحظه یک رمز منحصربفرد ساخته بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر