kambizkhalafi 3 ارسال شده در مرداد 90 با سلام ببخشید بدون نگاه کردن به پست های دیگر این پست رو میزنم چون خیلی سریع باید به جواب برسم من میخوام ارتفاع هدر سایت رو کم کنم آیا راهی هست یا نه و برای تغییر ات چیکار باید کنم راستی قلب سایت با ارتیستر طراحی شده است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 سلام يا دموي آنلاين بده يا خود قالب رو بزار تا دوستان زود راهنماييت كنند:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مرداد 90 من دارم روی لوکال کار میکنم قالب من قالب آسمان هست که از خود سایت دانلود کرد مدانلود قالب اینم لینک دانلود قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزيز لينك دانلودت خرابه !:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در مرداد 90 بله دوست عزیز باید داخل فایل های CSS قالبت دنبال کدی بگردی به این تیتر بگردی [div.art-header] حالا مولفه height رو تغییر بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر