vahid2star 2 ارسال شده در مرداد 90 سلام وخسته نباشید. من کامپوننت کتاب خانه جوملا رو نصب کردم .اولش هیچ مشکلی نداشت.ولی الان وقتی میخوام یه کتاب به لیست کتاب های کامپوننت اضافه کنم,صفحه ای که ازش هاست گرفتم بالا میاد ومی نویسه the request page cannot display این مشکل درمورد نصب افزونه ازقسمت مدیریت ماژول نیز دارم.باید بگم که مشکلی درنصب افزونه درقسمت نصب وحذف افزونه ها ندارم,این مشکلو وقتی دارم که میخوام ماژول جدید اضافه کنم پیش میاد اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با ادمین سرورتون تماس بگیرید... (البته می تونه از isp هم باشه ولی ابتدا با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در مرداد 90 با سلام دوباره پیگیری کردم ولی مشکل از سرور نیست. من هم زمان در همون هاست بایه جوملای دیگه دارم کار میکنم ولی اون یکی اصلا از این مشکلات نداره. دیگه موندم چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام جدیدا چه تغییراتی در تنظیمات سایت یا هسته جوملا دادید؟ مراحل زیر رو انجام و بعد از انجام هر کدوم مشکل رو بررسی کنید: محتویات پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری یک بار پک کامل جوملا رو دانلود کنید و بعد در هاست در دایرکتوری که پک فعلی جوملا آپلود شده، آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... سرفراز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در مرداد 90 باسلام تمام پوشه های موجود در tmp بغیر از فایل های زیپ وپوشه هایی که حاوی فایل zip هستند پاک شدند.نمی دونم چرا نه میتونم فایل zip اپلود کنم نه از هاست حذف کنم. بقیه موارد حتی پک کامل جوملا رو آپلود ودوباره امتحان کردم ولی بازم همون مشکل سرجاشه به نظر شما مشکل از کجاست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر