رفتن به مطلب
mahanpl

مشکل بعد از انتقال سایت

پست های پیشنهاد شده

من سایتم رو از روی یک هاست معمولی به روی Vps انتقال دادم یعنی خود شرکت اینکار رو کرد

البته بعضی از دسترسی ها تغییر کرده بود که مشکلشون حل شد

ولی نمیتونستم هیچ افزونه ای رو نصب کنم خطای عدم جابجایی فایل میداد

بعد دسترسی چند تا فایل رو مثل configuraton.php رو 777 کردم و com_admintools.updates.ini و cache.php و file.php در/domains/public_html/libraries/joomla/filesystem

و session.php در /public_html/libraries/joomla/session حالا نه تنها اون مشکل درست نشده بلکه این اخطار هم در بالای سایت میاد

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/xpressd1/domains/xpressdl.com/public_html/configuration.php:1) in /home/xpressd1/domains/xpressdl.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xpressd1/domains/xpressdl.com/public_html/configuration.php:1) in /home/xpressd1/domains/xpressdl.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426

میتونید کمک کنید

؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

دسترسی ها رو به حالت اول برگردونید که در حالت معمول پوشه ها باید 755 و فایلها 644 باشد...

در مورد مشکلات پیرامون نصب الحاقات بارها و بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده / همینطور یک مقاله هم در سایت جومینا منتشر شده که با کمی جستجو مفید خواهد بود...

پیروز باشید

لینک به ارسال

من دسترسی ها رو برگردوندم به حالت قبل ولی باز هم این اخطار هست

میتونید بیشتر کمک کنید ممنون میشم

لینک به ارسال

دسترسی اون چند فایلی که در پست اول فرمودید تغییر دادید و این خطاها ظاهر شد رو به حالت اول برگردونید... اگر باز خطا ها رو دیدید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید:

Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده

Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی

Global Check-in <-> بررسی سراسری

موفق باشید

لینک به ارسال

تا اونجایی که یادم بود دست رسی ها رو برگردوندم به حالت قبل و این سه کار رو هم انجام دادم که موقع پاک سازی ذخیره سازی صفحات باطل شده همه فایل ها رو میزنه که delete failed در ضمن فونت های مدیریت هم خیلی بزرگ شدند

و هنوز هم این اخطار هستش

نمیشه کاری کرد که خودشو جوملا بتونه درست کنه و دوباره نصب بشه که مشکلش حل بشه ولی چیزی تغییر نکنه ؟

لینک به ارسال

با سلام

ببینید اول از هر کاری باید دسترسی هایی که شخصا تغییر دادید... همه رو به حالت اول برگردونید

برای حذف کش هم می تونید از طریق هاست محتویان پوشه cache رو به غیر از فایل index.html پاک کنید...

الان می تونید پک اصلی جوملا رو آپلود و اکسترکت کنید ولی اگر سطوح دسترسی که تغییر دادید رو درست نکرده باشید باز فایده نداره...

در مورد نصب مجدد جوملا هم می تونید ولی مشکلات زیادی براتون بوجود میاد مگر اینکه قبل از نصب مجدد یک بک آپ از دیتابیس بگیرید و بعد جوملا رو نصب کنید و بعد دیتابیس ها رو جابجا کنید و بعد افزونه هایی که در سیستم قبلی داشتید رو اضافه کنید و ... که همونطور که می بینید دردسرهایی داره...

راه دیگه اینه که به شرکت بگید مجدد اطلاعاتتون ور ریستور کنن...

اگر اول از هر چیزی سطوح دسترسی مواردی که ذکر کردید رو به حالت اول برگردونید باید درست بشه و بعد تنظیمات برای رفع عدم نصب الحاقات...

پیروز باشید

لینک به ارسال

من روی هاست که نگاه میکنم همه فایل ها دسترسیشون 755 هستا. این ها درست هستند؟

لینک به ارسال

پس همه رو تغییر بدم؟ به این شکلی که میفرمایید؟ باید شکل حل بشه دیگه؟ درسته؟

لینک به ارسال

با توجه به پست اولتون بله باید حل بشه و بعد از حل این مشکل باید مشکل عدم نصب افزونه رو حل کنید که در پست های قبلی عرض کردم...

موفق باشید

لینک به ارسال

یه چیزی رو الان پیدا کردم که وقتی در تنظیمات سایت

استفاده از APACHE mod_rewrite

رو غیر فعال کردم مشکل ارور ها حل شد

چی رو دست زدم که اینجوری شده؟

شرمنده که وقتتون رو میگیرم

ممنون از پاسخی که میدید

لینک به ارسال

این مورد برای سئو هست که معمولا با فعال کردنش مشکلی که بوجود میاد اونطور نیست که در پست اول اشاره کردید!!!

به هر حال باز عرض می کنم سطوح دسترسی رو به اون شکل که عرض کردم تنظیم کنید و برای فعال کردن بدون مشکل گزینه ای که فرمودید( APACHE mod_rewrite ) قبلا در انجمن بحث و راه کار ارائه شده که با فعال کردن اون گزینه مشکلی پیش نیاد... (جستجو...)

پیروز باشید

لینک به ارسال

الان دارم دسترسی ها رو درست میکنم

والا نمیدونم چرا اینجوری شده که اون گزینه رو غیر فعال کردم درست شد

والا راجب نصب الحاقات سرچ کردم ولی هی میزنه هیچ موردی پیدا نشد. خود من اول سعی میکنم سرچ کنم که یک موقع اسپم نشه ولی نتیجه نمیداد سرچ

لینک به ارسال

http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF

http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=21719df271598f1e19d2c7ff6df8b1ba&sortby=lastpost&order=desc

در مورد فعال کردن سئو جوملا بدون بروز مشکل در انجمن کمی با دقت سرچ کنید حتما به نتیجه می رسید اگر جستجو کردید و با راهنمایی هایی که شده به نتیجه نرسیدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید...

سرفراز باشید

لینک به ارسال

مشکل من حل شد

همه دسترسی ها رو تغییر دادم و بعد در اطلاعات سیستم قسمت سطح دسترسی فولدر های خواسته شده را 777 تنظیم کردم و همه چیز درست شد حتی مد آپاچی

و افزونه ها هم نصب میشوند

اینها رو توضیح دادم شاید یک روز کس دیگه ای بخونه و به دردش بخوره

از آقای

مجتبی فرحزادیان هم خیلی تشکر میکنم که با حوصله پاسخ دادند

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...