محمدحسین 12 ارسال شده در مرداد 90 سلام . من داشتم تو سایت در مورد جوملا گشت می زدم که به این مورد بر خوردم نسخه پایدار جوملا Joomla! 1.7.0 – Final می خواستم بدونم ایا نسخه فارسی جوملا 1.7.0 هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در مرداد 90 سلام . من داشتم تو سایت در مورد جوملا گشت می زدم که به این مورد بر خوردم نسخه پایدار جوملا Joomla! 1.7.0 – Final می خواستم بدونم ایا نسخه فارسی جوملا 1.7.0 هست. سلام دوست من : لطفا از عنوان مناسب تر برای تایپیک هاتون استفاده کنید . جوملا کمک [align=CENTER] اصلا درست نیست و در ضمن ربطی هم به پست شما نداره . قوانین ! یا علی [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در حال حاضر خیر، جوملا 1.7 فارسی منتشر نشده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 90 با سلام در حالا کار هستیم . -- انشالله بزودی نسخه فارسی جوملای ایرانی منتشر خواهد شد. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر