امین دشتی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام کسی افزونه ای سراغ داره که بشه تو سایت پیغام کوتاه مثل این سایت گذاشت. دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما اول جستجو کنید و بعد اگه به نتیجه نرسیدید تاپیک جدید ایجاد کنید چند روز پیش یکی از دوستان همین ماژول رو به صورت فارسی شده در انجمن قرار داده لینک: http://forum.joomina.ir/thread-5474.html در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امین دشتی 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام ممنون درسته من ندیده بودم . این خوبه ولی چطور میشه که حرکت از پایین به بالا داشته باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 شما تست کردید نداشت؟؟ اگه کدنویسی بلد باشید میتونید از کد زیر برای نمایش به صورت متحرک استفاده کنید: اگر هم بلد نیستید پش بهتره از همون دیفالت افزونه استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 ُلام ببخشید میشه بگین این کد رو باید داخل کدوم فابل ماژول اضافه کنیم؟و کدوم قسمتش؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 باید داخل فایل index.php قالب قرار بدی یا ماژول را دستکاری کنی تاکید میکنم: اگه کدنویسی بلد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 خوب من بخوام ماژول رو دست کاری کنم کدوم قسمت باید کد رو اضافه کنم؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر